Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το deal των πρώην για τον τελικό του Survivor

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το deal των πρώην για τον τελικό του Survivor

Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor για να είναι κοντά με την πρώην αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη τελικά όμως φαίνεται πως οι ικανότητές τους θα τους οδηγήσουν μαζί στον τελικό

Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor για να είναι κοντά με την πρώην αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη τελικά όμως φαίνεται πως οι ικανότητές τους θα τους οδηγήσουν μαζί στον τελικό.

Το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια σχέσης εκ ίων οποίων τον ένα συζούσαν στο Περιστέρι, χώρισε έναν χρόνο πριν και τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Εκείνη έφτιαξε τη ζωή της με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, όμως ο Σάκης όχι μόνο δεν κατάφερε να συνεχίσει τη ζωή του αλλά μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης για να είναι κοντά της και να κάνει προσπάθεια να τα βρουν ξανά, γεγονός που τελικά δεν συνέβη ποτέ.

Τουλάχιστον μπροστά από τις κάμερες του ριάλιτι. Άσχετα πάντως από τους λόγους που βρέθηκαν στο Survivor η μοίρα θα έφερε έτσι που οι δυο τους, βάσει στατιστικών, είναι οι πιο δυνατοί παίκτες και όπως λέγεται θα τους δούμε στον μεγάλο τελικό.

Ο πετυχημένος επιχειρηματίας συνεχίζει τους τελευταίους μήνες την πορεία του και στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του πρότζεκτ, παραμένει ο πιο δυνατός παίκτης απ’ όσους έχουν περάσει από αυτό, με ποσοστό νικών 73,8%.

Πιο συγκεκριμένα, έχει πάρει μέρος σε 130 αγώνες από τους οποίους έφερε σε πέρας ιούς 96.

Το κοινό δεν δυσκολεύεται να τον δει στη θέση του νικητή, όχι μόνο για τις αθλητικές του επιδόσεις αλλά και για το ειδύλλιο ίου με την Μαριαλένα καθώς μια ερωτική σχέση σε τηλεοπτικό ριάλιτι πάντα «εκτιμάται» από το τηλεοπτικό κοινό που αρέσκεται να κοιτάζει από την κλειδαρότρυπα… Τι και αν υποστηρίζουν και οι δύο ηώς η σχέση τους ανήκει στο παρελθόν;

Τα πλάνα και τα βλέμματα που ανταλλάσσουν άλλα δείχνουν, όπως στο Survivor όπου εκείνη τον κέρδισε και χαρούμενη δεν τον άφησε σε ησυχία. Πειράγματα, χάδια και αγκαλιές είχαν την τιμητική τους.

Σε ερώτηση που της απηύθυνε ο Ατζούν Ιλίτζαλι στο συμβούλιο του νησιού, για το ποια είναι τα συναισθήματα της για τον συγκεκριμένο συμπαίκτη της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε πως τον εκτιμά ως άνθρωπο και πως δεν περίμενε να μπει στο παιχνίδι.

Ολοκλήρωσε την κουβέντα της λέγοντας πως έχει τελειώσει η ιστορία τους και πως ήρθε η ώρα να πάνε και οι δύο παρακάτω. Δεν ξέρουμε ποιος πίστεψε τα λόγια της καθώς είχαν προηγηθεί κάποια τρυφερά ενσταντανέ τους στην παραλία, ωστόσο όλα τα παραπάνω δεν αναιρούν τις ιδιαίτερες ικανότητες της στην ώρα των αγωνισμάτων.

Η Μαριαλένα μπορεί να είναι μπερδεμένη στα ερωτικά της, αλλά το πλάνο που έχει στο μυαλό της προκειμένου να φτάσει στον τελικό είναι ξεκάθαρο. Μέχρι στιγμής συμμετείχε σε 189 αγώνες εκ των οποίων έχει κερδίσει τους 116. Τα ποσοστά αυτά την έχουν οδηγήσει μέχρι στιγμής στη 2η θέση της γενικής κατάταξης.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024