Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικολέτα Μαυρίδη: «Το Survivor ήρθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή»

Νικολέτα Μαυρίδη: «Το Survivor ήρθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή»

Έκανε αποκαλύψεις και για τη σχέση Σάκη Κατσούλη - Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε σήμερα η Νικολέτα Μαυρίδη. Η χορεύτρια μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor, για τον Τριαντάφυλλο ενώ σχολίασε και τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Δεν ένιωθα ότι ήμουν από την αρχή δυνατή. Είμαι απόλυτα ειλικρινής. Δεν μπορώ να κρύψω τα συναισθήματά μου. Είμαι αληθινή. Όποιος με αγαπάει θέλω να με αγαπάει γι’ αυτό που είμαι και έχω ανθρώπους να με αγαπάνε. Το Survivor ήρθε στη ζωή μου την κατάλληλη στιγμή. Δούλευα αλλά δεν είχα πολλή δουλειά. Πίστευα ότι θα φύγω στη δεύτερη εβδομάδα. Είχα θέμα με την καθαριότητα, με το φαγητό δεν είχα θέμα. Είχα φάει πολύ πριν μπω. Δεν μπήκα στα κανονικά κιλά μου. Το χειρότερό μου ήταν η καθαριότητα. Είχα θέμα. Φοβόμουν τα ποντίκια. Αν ήξερα ότι το Survivor έχει τόσο reality θα το σκεφτόμουν περισσότερο για να πάω. Εγώ δεν μπορώ να τσακώνομαι. Εγώ ήθελα να μπω για τα αγωνίσματα, να δω αν μπορώ. Έφυγα γεμάτη. Δεν φοβόμουν κάτι, είμαι πολύ τυχερή που γνώρισα όλα αυτά τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι φαινόμενο. Είναι μια κατηγορία μόνος του. Τον Τριαντάφυλλο πριν μπω στο παιχνίδι τον έβλεπα και έλεγα “τι καλός, τι δοτικός”. Ήθελα πολύ να μπω στην ομάδα γιατί ήταν ο Τριαντάφυλλος. Και όντως μπήκα και πραγματικά ήταν φανταστικός. Από την ημέρα που τον ψήφισε ο Κόρο έγινε άλλος άνθρωπος. Και μετά έκανε διακυμάνσεις. Μία ήταν έτσι, μία ήταν αλλιώς. Απλά τον Τριαντάφυλλο δεν τον παρεξηγείς. Προφανώς έχει προσφέρει άπειρο γέλιο στον κόσμο. Αυτός είναι. Ο Τριαντάφυλλος εκεί που ήταν ο πιο θετικός άνθρωπος, γινόταν ο πιο αρνητικός».

Για τη σχέση Σάκη Κατσούλη – Μαριαλένας Ρουμελιώτη είπε: «Ούτε εμείς οι ίδιοι ξέρουμε αν είναι ζευγάρι ο Σάκης με τη Μαριαλένα. Σίγουρα τα παιδιά είναι κοντά, αλλά αν είναι ζευγάρι ή όχι δεν το ξέρουμε. Από μία κουβέντα που μας είχε κάνει ο Σάκης σε ένα έπαθλο μας είχε πει ότι αυτό θα το αποφασίσουν μετά το παιχνίδι».

Τέλος αποκάλυψε ποιον θέλει να δει νικητή του Survivor. «Τελευταίος από το Survivor θέλω να βγει ο Ηλίας. Πραγματικά του αξίζει».

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024