Μένιος Φουρθιώτης: Μοιράζει εξώδικα από τη φυλακή – «Εντός 10 ημερών να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη»
Ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος παραμένει στη φυλακή εδώ και περίπου έναν μήνα, είχε μεταφέρει στο Δρομοκαΐτειο ωστόσο δεν κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του
Ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος παραμένει στη φυλακή εδώ και περίπου έναν μήνα, είχε μεταφέρει στο Δρομοκαΐτειο ωστόσο δεν κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του.
Σχολιάζοντας την είδηση ο κ. Γιαννάκος είχε εκφράσει την ευχαρίστησή του για το ότι αποφασίστηκε να μην γίνει εισαγωγή του, αναφέροντας πως «συνήθως οι διάσημοι ζητούν αρκετά προνόμια που δεν θα έπρεπε να έχουν».
«Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο» είχε σημειώσει ακόμη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του παρουσιαστή, ο οποίος τον είχε καταγγείλει για «παραβίαση του απορρήτου» και είχε δώσει διευκρινίσεις αναφορικά με τη μεταφορά του.
Στο εξώδικό του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα nassosblog.gr, ο Μένιος Φουρθώτης κάνει λόγο για διάδοση «ψευδών ειδήσεων» αλλά και προσπάθειά «διαπόμπευσής του».
«Ανεξαρτήτως της ποινικά κολάσιμης, βάναυσης και απαράδεκτης παραβίασης των προσωπικών μου δεδομένων η οποία έχει τελεστεί, δια των ως άνω δημοσιευμάτων, επιχειρείται η διαπόμπευσή μου» σημειώνεται, ειδικότερα, στο εξώδικό, και ο παρουσιαστής ζητά δημόσια συγγνώμη.
«Σας καλώ εντός προθεσμίας δέκα ημερών (…) να προβείτε σε ολοσχερή αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής μου, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη από το πρόσωπό μου και δημοσιεύοντας, ταυτόχρονα, τα αληθή και πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένα ολόκληρο το κείμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσης μου» αναφέρεται ειδικότερα και συμπληρώνει:
«Σας καλώ, επίσης, όπως απέχετε στο εξής να αναφέρεστε στο πρόσωπό μου και δη σε θέματα που άπτονται της υγείας μου. Σε διαφορετική περίπτωση σας καθιστώ γνωστό ότι θα προσφύγω άμεσα στην αστική και ποινική διαδικασία».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας