Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρινάκης: «Θρυλικό τρεμπλ, συγχαρητήρια!» (pic)

Μαρινάκης: «Θρυλικό τρεμπλ, συγχαρητήρια!» (pic)

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη την γυναικεία ομάδα πόλο του συλλόγου, μετά την κατάκτηση του μυθικού τρεμπλ

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επικράτησε στον τρίτο τελικό της Α1 της Βουλιαγμένης με 7-4, έκανε το 3-0 στη σειρά με τον ΝΟΒ και έβαψε… ερυθρόλευκο το φετινό πρωτάθλημα.

Με αυτόν τον τίτλο η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έκανε το τρεμπλ στη φετινή σεζόν, αφού πριν από το πρωτάθλημα είχε κατακτήσει επίσης την Ευρωλίγκα, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδος. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και το τρεμπλ, γέμισε με χαρά και περηφάνια τον κόσμο του συλλόγου, αλλά και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης των Πειραιωτών λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του τρίτου τελικού και τη νίκη των κοριτσιών του Ολυμπιακού, συνεχάρη τον Χάρη Παυλίδη και τις παίκτριές του. «Συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο του Συλλόγου μας για την κατάκτηση του 8ου συνεχόμενου πρωταθλήματος και του πρώτου Θρυλικού τρεμπλ! Συνεχίζουμε δυνατά!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Βαγγέλη Μαρινάκης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024