Μάντσεστερ Σίτι: Έσπασε τη μύτη του ο ΝτεΜπρόινε (pic)
Κάταγμα στη μύτη έδειξαν οι εξετάσεις του Κέβιν Ντε Μπρόινε που αποχώρησε τραυματίας από τον τελικό του Champions League.
Κάταγμα ρινικού οστού, είναι η διάγνωση για τον τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός, αποχώρησε πρόωρα από τον χθεσινό (29/5) χαμένο τελικό του Champions League, όταν συγκρούσθηκε με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ της Τσέλσι. Ο έμπειρος άσος βγήκε από το ματς και ο τραυματισμός του ήταν εμφανής, αφού είχε πρησθεί η αριστερή πλευρά του προσώπου του.
- Το «κόλπο γκρόσο» της Ρεάλ, η επιστροφή του Παζ και το… λογιστικό αριστούργημα του Πέρεθ
- Η διπλωματία του Λανουά με τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ
- Ουέσκα – Σαραγόσα: Τερματοφύλακας γρονθοκόπησε αντίπαλο και ακολούθησε χαμός! (vid)
- Σκόραρε ο Τζόλης, ελπίζει για το πρωτάθλημα η Κλαμπ Μπριζ
- Το πιο καλό νέο είναι ο… Τζόουνς
- Ελλάδα – Ουγγαρία 13-12: Πετυχημένη πρόβα για την Εθνική πριν τα προκριματικά του World Cup (vids)
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 3-0 σετ: Εύκολα το 1-1 στη σειρά των τελικών ο «δικέφαλος» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442