Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σταυρόπουλος: «Χαρούμενοι και περήφανοι για την παρουσία στο Final 4»

Σταυρόπουλος: «Χαρούμενοι και περήφανοι για την παρουσία στο Final 4»

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για την φετινή χρονιά της Αρμάνι Μιλάνο, ενώ αναφέρθηκε και στους στόχους της επόμενης χρονιάς

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος μίλησε για την χαρά και την περηφάνια που επικρατεί στις τάξεις της Αρμάνι Μιλάνο για την παρουσία της ομάδας στο Final 4 της Euroleague. Παράλληλα έθεσε σαν στόχο του κλαμπ, να παλέψει για να βρεθεί και την επόμενη σεζόν στο μεγάλο ραντεβού της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Tα όσα δήλωσε ο GM της Αρμάνι Μιλάνο στην κάμερα της NOVA:

«Είναι επιτυχία. Είναι μεγάλη χαρά. Είμαστε περήφανοι για όλη την εικόνα της φετινής σεζόν και πιστεύω η εικόνα μας στο Φάιναλ Φορ, έχοντας χάσει τον ημιτελικό στο σουτ και η εικόνα του μικρού τελικού δείχνει την εικόνα της ομάδας όλη τη χρονιά, πόσο παλέψαμε και πόσο δίκαια φτάσαμε εδώ και το όμορφο μπάσκετ που παίξαμε. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για αυτή την ομάδα και ό,τι κάναμε ως τώρα.

Μια μικρή λεπτομέρεια έφταιξε. Θα μπορούσε να ήταν και στην άλλη πλευρά. Θα μπορούσε να είχε μπει το σουτ του Πάντερ και να κάναμε το ζέσταμα για τον τελικό. Αυτή είναι η ομορφιά του μπάσκετ. Δεν τα καταφέραμε, αλλά νιώθουμε δικαιωμένοι και περήφανοι.

Ο στόχος μας είναι να μην είναι αυτό το Final 4 ένα πυροτέχνημα, αλλά μια σταθερότητα. Ο στόχος είναι να είναι η ομάδα στα πλέι οφ, να πρωταγωνιστεί η Αρμάνι και να είναι στο υψηλότερο επίπεδο όπως της αρμόζει.

Περιμένουμε 2-3 εβδομάδες να τελειώσει η σεζόν. Έχουμε κάνει τα πρώτα μας πλάνα. Παίζει ρόλο η φρεσκάδα και η δυναμικότητα. Πρέπει να προσθέσουμε πιο πολύ δυναμικότητα σε αυτή την ομάδα, περισσότερη ενέργεια για να κάνουμε την υπέρβαση και να είμαστε σε έναν τελικό. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά ελπίζω να έχω την χαρά να είμαι στα πλέι οφ και να πάμε σε ένα τελικό».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024