Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ερωτηματικά του Μαντσίνι για την αποστολή

Τα ερωτηματικά του Μαντσίνι για την αποστολή

Ο Μαντσίνι θα ανακοινώσει αύριο την αποστολή της Εθνικής Ιταλίας εν όψει EURO αλλά ακόμα έχει αμφιβολίες για την τελική επιλογή.

Η Ιταλία συνέτριψε με 7-0 το Σαν Μαρίνο, προετοιμαζόμενη για το EURO 2020 αλλά ο Ρομπέρτο Μαντσίνι διατηρεί τον προβληματισμό του, προκειμένου να καταλήξει στην 26μελή αποστολή της «σκουάντρα ατζούρα».

Ο αρχηγός, Φεντερίκο Μπερναρντέσκι άνοιξε το σκορ στο 31ο λεπτό, πριν ο αμυντικός της Σασουόλο, Τζαν Μάρκο Φεράρι, σκοράρει για το 2-0 τρία λεπτά αργότερα (το πρώτο του γκολ με την εθνική ομάδα). Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ρομπέρττο Μαντσίνι βρήκαν άλλες πέντε φορές το δρόμο προς τα δίχτυα με τους Πολιτάνο (49′, 77΄), Μπελότι (67΄) και Πεσίνα (75΄, 87΄).

«Απόψε (σ.σ. χθές) υπάρχουν κάποιες επιπλέον αμφιβολίες για την τελική λίστα. Ο Μπερναρντέσκι αποτελεί… βεβαιότητα για το EURO,παίζει πάντα καλά στην εθνική ομάδα», δήλωσε ο Ιταλός ομοσπονδιακός, ο οποίος αύριο θα ανακοινώσει την αποστολή και πρόσθεσε:

«Ο Ματέο Πεσίνα είχε επίσης έναν καλό αγώνα. Είναι έξυπνος παίκτης. Υπάρχουν ακόμη δύο επιλογές για να ολοκληρωθεί ο κατάλογος, στην άμυνα και στην μεσαία γραμμή μέση, επειδή υπάρχουν τα προβλήματα των Βεράτι και Σένσι. Μερικοί παίκτες, με την απόδοση και την συγκέντρωσή τους, συνέβαλαν στην ενίσχυση των αμφιβολιών».

Ο επόμενος φιλικός αγώνας της Ιταλίας είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή (04/06) με την Τσεχία, μία εβδομάδα πριν το εναρκτήριο ματς του EURO 2020 με την Τουρκία (11/06) στο «Ολίμπικο» της Ρώμης.

Sports in

Τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό: Ξανά πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ οι Έφηβοι!

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού αναδείχθηκαν πρωταθλητές ΕΣΚΑΝΑ για 8η συνεχή σεζόν!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024