Στο 100% φτάνει η πληρότητα στις κλίνες ΜΕΘ Κοροναϊού αλλά και στις απλές κλίνες στο ΓΝ Λαμίας. Παρόμοια εικόνα με τις αρχές Μαρτίου και την έξαρση του 3ου κύματος της πανδημίας στην περιοχή.

Αυξάνεται η πίεση στο ΓΝ Λαμίας, καθώς τόσο οι κλίνες ΜΕΘ κοροναϊού όσο και οι γενικές κλίνες ΜΕΘ έχουν πληρότητα 100%. Η εικόνα είναι παρόμοια με αυτή στις αρχές Μαρτίου με την έξαρση του ιού στην περιοχή.

Το Σάββατο καταγράφηκε η εισαγωγή 67χρονης στην εντατική, συμπληρώνοντας τα 12 κρεβάτια που είναι το δυναμικό της Μονάδας. Την προηγούμενη ημέρα εισήχθη 27χρονος στη ΜΕΘ και στη συνέχεια ένας 47χρονος κάτοικος Αταλάντης.

Το αποτέλεσμα, να είναι κατειλημμένα και τα 12 κρεβάτια τη στιγμή που και η γενική ΜΕΘ έχει επίσης πληρότητα 100% με οκτώ στους οκτώ ασθενείς, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους γιατρούς και νοσηλευτές του συγκεκριμένου τμήματος, αναφέρει το lamiareport.

Αυτή τη στιγμή το παλαιότερο περιστατικό που αντιμετωπίζεται στην Εντατική είναι αυτό του 43χρονου Λαμιώτη που είχε διασωληνωθεί στις 7 Μαΐου. Γενικά, τα σοβαρά περιστατικά από τη Λαμία καταλαμβάνουν το 50% (έξι ασθενείς).

Οι υπόλοιποι ασθενείς είναι από Ανατολική Φθιώτιδα (2), Αταλάντη, Βοιωτία, Φωκίδα και Ευρυτανία (από 1). Διάμεση ηλικία είναι τα 66 έτη.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr