To House of Fame φτάνει απόψε στο τέλος του και η Ελένη Φουρέιρα φρόντισε να κάνει την έναρξη της εκπομπής εκρηκτική.
Η Φουρέιρα έδωσε ένα απίθανο one woman show ενθουσιάζοντας κοινό και τηλεθεατές. Τραγούδησε, χόρεψε, άλλαξε ρούχα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.
«Εντάξει η κοπέλα από μόνη της είναι υπερθέαμα!! Τι να λέμε!!!» και «Πώς ψηφίζουμε για την Ελένη Φουρέιρα;» ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που γράφτηκαν για την εμφάνισή της στο Twitter.
Η κριτική επιτροπή- ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος θα δώσουν απόψε τις συμβουλές τους στους σπουδαστές ενώ το κοίνο είναι αυτό που θα επιλέξει τον μεγάλο νικητή.
Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια διαφορετική μορφή ευφυΐας, η οποία δεν αποτυπώνεται εύκολα σε τεστ και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντική για τη δημιουργικότητα