Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψευτογιατρός: Στο εδώλιο ο 47χρονος – Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών

Ψευτογιατρός: Στο εδώλιο ο 47χρονος – Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών

Άλλοτε παρουσιαζόταν ως διακεκριμένος γιατρός, ομοιοπαθητικός, άλλοτε ως βοτανολόγος και συχνά ως Doctor Nicolaos Kontos νευροχειρουργός ογκολόγος διεθνούς φήμης.

Ένα χρόνο μετά τη σύλληψη και προφυλάκιση του ψευτογιατρού, αναμένεται να καθίσει στο «σκαμνί» κατηγορούμενος για 12 θανάτους ασθενών μεταξύ τους και 2 ανήλικα παιδιά και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας. Στο εδώλιο 16 ακόμα άτομα που φέρονται ως συνεργοί του.

Θύματα του γονείς που πιάστηκαν από το “όνειρο” της θεραπείας, άνθρωποι διαφόρων ηλικιών που δεν θέλησαν να πιστέψουν ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με το μεγάλο “εχθρό”, τον καρκίνο.

Όλοι τους ακολούθησαν υποταγμένα, καλόπιστα και ανύποπτα, τις δικές του καταστροφικές μεθόδους «θεραπείας» που περιελάμβαναν άλλες φορές έλαια κάνναβης, βότανα του Αγίου Όρους, και άλλες ενέσεις “αρτεμισίνης από το Βατικανό” λαχανικά και ξηρούς καρπούς.

«Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στο συκώτι και δεν γινόταν τίποτα. Δηλαδή είχα ψάξει χίλους δυο γιατρούς , χίλιες δυο κλινικές και ήταν η τελευταία μας ελπίδα. Λέω γιατρέ αυτό και αυτό…ναι μου λέει φίλε εγώ δίνω μια διατροφή με κάτι αποτοξινωτικά τσάγια , φρούτα και λαχανικά. Την ακολουθούμε αυτή λέει και πιστεύω να πάει καλά».

Δεν ήταν όμως ο μόνος καρκινοπαθής που προσέγγισε ο ψευτογιατρός. Προσπάθησε να πείσει τον σύζυγο μιας γυναίκας στο νοσοκομείο της Κρήτης που έπασχε από καρκίνο να διακόψει τη θεραπεία της και να πάρει βότανα προκειμένου να γιατρευτεί.

Ο κατηγορούμενος, που αρνείται όσα του αποδίδονται ισχυριζόμενος στην απολογία πως ήταν “εμπειρικός βοτανολόγος” είχε παραδεχθεί εν μέρει την κατηγορία της απάτης, αρνούμενος όμως την ευθύνη για τους θανάτους των καρκινοπαθών.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024