Ψευτογιατρός: Στο εδώλιο ο 47χρονος – Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών
Άλλοτε παρουσιαζόταν ως διακεκριμένος γιατρός, ομοιοπαθητικός, άλλοτε ως βοτανολόγος και συχνά ως Doctor Nicolaos Kontos νευροχειρουργός ογκολόγος διεθνούς φήμης.
Ένα χρόνο μετά τη σύλληψη και προφυλάκιση του ψευτογιατρού, αναμένεται να καθίσει στο «σκαμνί» κατηγορούμενος για 12 θανάτους ασθενών μεταξύ τους και 2 ανήλικα παιδιά και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας. Στο εδώλιο 16 ακόμα άτομα που φέρονται ως συνεργοί του.
Θύματα του γονείς που πιάστηκαν από το “όνειρο” της θεραπείας, άνθρωποι διαφόρων ηλικιών που δεν θέλησαν να πιστέψουν ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με το μεγάλο “εχθρό”, τον καρκίνο.
Όλοι τους ακολούθησαν υποταγμένα, καλόπιστα και ανύποπτα, τις δικές του καταστροφικές μεθόδους «θεραπείας» που περιελάμβαναν άλλες φορές έλαια κάνναβης, βότανα του Αγίου Όρους, και άλλες ενέσεις “αρτεμισίνης από το Βατικανό” λαχανικά και ξηρούς καρπούς.
«Ο πατέρας μου είχε καρκίνο στο συκώτι και δεν γινόταν τίποτα. Δηλαδή είχα ψάξει χίλους δυο γιατρούς , χίλιες δυο κλινικές και ήταν η τελευταία μας ελπίδα. Λέω γιατρέ αυτό και αυτό…ναι μου λέει φίλε εγώ δίνω μια διατροφή με κάτι αποτοξινωτικά τσάγια , φρούτα και λαχανικά. Την ακολουθούμε αυτή λέει και πιστεύω να πάει καλά».
Δεν ήταν όμως ο μόνος καρκινοπαθής που προσέγγισε ο ψευτογιατρός. Προσπάθησε να πείσει τον σύζυγο μιας γυναίκας στο νοσοκομείο της Κρήτης που έπασχε από καρκίνο να διακόψει τη θεραπεία της και να πάρει βότανα προκειμένου να γιατρευτεί.
Ο κατηγορούμενος, που αρνείται όσα του αποδίδονται ισχυριζόμενος στην απολογία πως ήταν “εμπειρικός βοτανολόγος” είχε παραδεχθεί εν μέρει την κατηγορία της απάτης, αρνούμενος όμως την ευθύνη για τους θανάτους των καρκινοπαθών.
- Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Ζούμπκοφ έως το 2030 (pic)
- Ο Τραμπ ανακοινώνει ξανά δασμούς σε 60 χώρες – Επικαλείται ως επιχείρημα την… καταναγκαστική εργασία
- Η AEGEAN επενδύει σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον
- Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία 5 ημερών στο Ασκληπιείο της Βούλας
- Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]
- «MEGA News Επικαιρότητα» με τη Βελίκα Καραβάλτσιου και το Σαββατοκύριακο
- Εκλογές για τη νέα ηγεσία στον Άρειο Πάγο – Ποιοι ήρθαν πρώτοι σε ψήφους
- Φινλανδία: Άνδρας κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 361 παιδιών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)











![Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Αγγλία – Νεκρά όλα τα μέλη του πληρώματος [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/Gemini_Generated_Image_eymhixeymhixeymh-315x220.png)









































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442