Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Κερατέα

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην Κερατέα

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Ρουμουντί Κερατέας. Παραμένουν ωστόσο στην περιοχή οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Ρουμουντί Κερατέας. Παραμένουν ωστόσο στην περιοχή οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεσή της.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά ξεκίνησε από υπαίθριο χώρο εντός του οικισμού.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις κατάσβεσης και συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες με 11 οχήματα, ενώ επιχειρούσαν και εναέρια μέσα.

Εκκενώθηκαν σπίτια

Η Πυροσβεστική έδωσε νωρίτερα εντολή εκκένωσης των κατοίκων που βρίσκονται στην περιοχή.

Ύστερα, λοιπόν, από εισήγηση του επικεφαλής της επιχείρησης κατάσβεσης και σχετική συνεννόηση με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές υπήρξε εκκένωση σπιτιών στο εν λόγω σημείο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκκενώθηκαν 15 σπίτια και τη διαδικασία είχε αναλάβει ο δήμος.

5-6 μέτρα κοντά από τα σπίτια οι φλόγες

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, νωρίτερα ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς επεσήμανε πως οι φλόγες είναι 5 με 6 μέτρα κοντά από τα σπίτια.

Στάθηκε, όμως, στο ότι στην περιοχή δεν φυσάει πολύ και εξέφρασε την πεποίθησή του πως η φωτιά «θα τεθεί υπό έλεγχο». Στο ίδιο σημείο, στο ότι δεν υπάρχει αέρας, στάθηκε και πυροσβέστης που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της επιχείρησης.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024