
Καισαριανή: «Μου έριξε μπουνιά και μετά ένα ξύλο στο κεφάλι» – Τι λέει ο 15χρονος που δέχθηκε επίθεση
Για την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα ατόμων μίλησε ο 15χρονος από την Καισαριανή
Για την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα ατόμων μίλησε ο 15χρονος από την Καισαριανή.
«Μου έχωσε ένας ένα μπάτσο, μετά έριξε μπουνιά και έφαγα μετά ένα ξύλο στο κεφάλι. Μετά εγώ έβαλα τα χέρια μου για να προφυλαχτώ» είπε ο ίδιος, μιλώντας στο STAR.
«Μας ρώτησαν “από ποια περιοχή είστε, ρε;” Και εγώ τους απάντησα ”από δω”. “Από δω, τι από δω;” και άρχισαν να μας χτυπάνε» ανέφερε ακόμη.
«Όταν τους είδα, νόμιζα στην αρχή ότι ήταν κάποιοι που ξέραμε, αλλά μετά κατάλαβα ότι δεν τους ήξερα και όντως κινδύνευα» σημείωσε ακόμη.
Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, περικύκλωσαν τους ανήλικους και άρχισαν να τους χτυπάνε με γροθιές και ρόπαλα.
Στο περιστατικό αναφέρθηκε και ο πατέρας του 15χρονου. «Τον χτυπούσαν στο κεφάλι με μπουνιές και χαστούκια και μετά έφαγε και μία ροπαλιά από ξύλο, από ένα δοκάρι που ήταν αιχμηρό και έκανε τέσσερα ράμματα. Μπορούσαν να τον είχαν σκοτώσει. Δηλαδή από θαύμα αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει κάτι» είπε συγκεκριμένα, μιλώντας στην ΕΡΤ.
Δείτε το ρεπορτάζ
- Σεισμός 7,4 Ρίχτερ συγκλονίζει την Ινδονησία – Κίνδυνος για τσουνάμι
- Νέα Μάκρη: Ανδρας παρασύρθηκε από ρέμα και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του κάτω από αυτοκίνητο
- Η Βολιβία ξαναρχίζει τη συνεργασία με την αμερικανική DEA ενάντια στη διακίνηση ναρκωτικών
- Το Ιράν απορρίπτει τις «παράλογες» αξιώσεις των ΗΠΑ – Αρνείται ότι διεξάγει διαπραγματεύσεις
- Εκτοξεύτηκε το Artemis II – H NASA επιστρέφει στη Σελήνη έπειτα από μισό αιώνα
- Μπουρούντι: 13 νεκροί από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών – Επί 6 ώρες εκσφενδονίζονταν βλήματα


