Ο Γιαν Εμβιλά μεταμορφώθηκε σε… ΛεΜπρόν Τζέιμς! Ο χαφ του Ολυμπιακού φόρεσε φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς, άφησε την κατάλληλη γενειάδα και πλέον όλοι τον μπερδεύουν με τον «Βασιλιά» του NBA!
Ο Γιαν Εμβιλά, από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν 2020-21 με τον Ολυμπιακό, έχει αρχίσει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Μέχρι να επιστρέψει και πάλι στα καθήκοντά του στις 15 Ιουνίου και στην προετοιμασία εν όψει της νέας χρονιάς με τους «ερυθρόλευκους».
Στη Ζανζιβάρη (νησί της Τανζανίας) βρίσκεται ο Γάλλος μέσος αυτή την περίοδο. Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, έχει κάνει εντύπωση η αλήθεια είναι. Καθώς, όπως θα προσέξετε, ο Εμβιλά κυκλοφορεί ως… κλώνος του ΛεΜπρόν Τζέιμς!
Πραγματικά η εμφάνισή του μοιάζει πολύ με εκείνη του «Βασιλιά» του NBA. Με φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς και γενειάδα παρόμοια με του ΛεΜπρόν θα λέγαμε ότι ο Εμβιλά του μοιάζει πολύ!
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις