
Survivor: Αυτή η ομάδα κέρδισε – Το απίστευτο έπαθλο
Δείτε τι συνέβη απόψε στο Survivor.
Με τον Γιώργο Λιανό να βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανέλαβε απόψε ρόλο παρουσιαστή στο Survivor.
Έλληνες και οι Τούρκοι συναντήθηκαν και ο Ατζούν έφερε άλλη μια ανατροπή δημιουργώντας δύο νέες αντίπαλες ομάδες, ενώνοντας κόκκινους με κόκκινους και μπλε με μπλε.
Το έπαθλο που υποσχέθηκε ήταν το εξής: η νικήτρια ομάδα θα έφευγε κατευθείαν από την παραλία και θα μεταφερόταν στη βόρεια μεριά του νησιού για ράφτινγκ. Αμέσως μετά θα ακολουθούσε πικ νικ και τέλος παραμονή σε πολυτελή βίλα.
Κατά τη διανυκτέρευση οι παίκτες θα έχουν κινητά για να φωτογραφηθούν και η καλύτερη σέλφι θα πάρει ένα έπαθλο για την Ελλάδα και την Τουρκία.
Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο αυτό έπαθλο ήταν η Κόκκινη με τελικό σκορ 10-9. O Σάκης Κατσούλης χάρισε τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του και έτσι εξασφάλισαν την νίκη.
- H Charli xcx φέρνει «brat» αέρα στη συλλογή της Εθνικής Πινακοθήκης Πορτρέτων του Λονδίνου
- Αίγιο: Πυρίτιδα και DNA στο μικροσκόπιο των Αρχών – Τα κρίσιμα ευρήματα της έρευνας για το διπλό φονικό
- Δεν έχει κλείσει η υπόθεση των F-35 για την Τουρκία – Τραμπ: «Κανείς δεν μου λέει τι πρέπει να πουλάμε»
- Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Σιώπη, ο οποίος θα συνεχίσει στην τουρκική Καραγκιουμρούκ
- Εξαμίλια Κορινθίας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της φονικής έκρηξης στο εργοστάσιο
- ΕΛΑΣ: Δεν γίνεται να συνηθίσουμε ως «κακιά στιγμή» τον θάνατο ανθρώπου που πάει να βγάλει το μεροκάματο

