Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ

Τέλος ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε με τον Ισπανό προπονητή και του μετέφερε την απόφασή του να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί ο Μανόλο Χιμένεθ, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε με τον Ισπανό τεχνικό και του ανακοίνωσε την απόφασή του για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο ισχυρός άνδρας της Ενωσης το βράδυ της Τρίτης (25/5) επικοινώνησε με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και την προσφορά του στην ομάδα και στη συνέχεια τον ενημέρωσε για την απόφαση των κιτρινόμαυρων για ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε μιλήσει με τον Ισπανό και πριν το τελευταίο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Αρη και είχε δεσμευθεί ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα τον ενημερώσει για την απόφαση του.

Το βράδυ της Τρίτης (25/5), το αφεντικό της ΑΕΚ μίλησε με τον έμπειρο τεχνικό και του ανακοίνωσε το «διαζύγιο», με την Ενωση να βρίσκεται πλέον και επίσημα σε αναζήτηση προπονητή, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρίσκεται προ των πυλών. Τη δεδομένη στιγμή ο Σέρβος είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024