Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Στον Γιοβάνοβιτς τα «κλειδιά» του ρόστερ και των μεταγραφών

Παναθηναϊκός: Στον Γιοβάνοβιτς τα «κλειδιά» του ρόστερ και των μεταγραφών

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να έχει πλήρη ελευθερία κινήσεων όσον αφορά τόσο το ρόστερ του Παναθηναϊκού όσο και τις μεταγραφές, ενώ το μπάτζετ αναμένεται να είναι αυξημένο

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, με το σέρβο τεχνικό να τα βρίσκει σε όλα με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, στις συζητήσεις που είχε με το μεγαλομέτοχο της πράσινης ΠΑΕ, έδειξε ότι είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία και τον έπεισε για το πλάνο του, με τον Αλαφούζο από την πλευρά του να του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη.

Ο Γιοβάνοβιτς μετά τα ραντεβού είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το ρόστερ της επόμενης σεζόν στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας πρόσωπα και καταστάσεις στο Τριφύλλι, ενώ από τη στιγμή που έχει εικόνα για την ομάδα, θα αποκτήσει και λόγο στις μεταγραφές, παίρνοντας τα «κλειδιά» από τον Αλαφούζο.

Ο σέρβος τεχνικός θα αναλάβει να τρέξει το πλάνο της επόμενης σεζόν είτε μείνει ο Πιερ Ντρεοσί είτε έρθει άλλος τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, ενώ, λόγω του ότι ήταν διαβασμένος εξαρχής, εμφανίστηκε έτοιμος να στηρίξει κάποιους από τους παίκτες που βρίσκονται στην ομάδα και να μην ξηλώσει όλο το ρόστερ.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024