Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Επιμένουν οι Σέρβοι για Κρίστιτσιτς και Ερυθρό Αστέρα

ΑΕΚ: Επιμένουν οι Σέρβοι για Κρίστιτσιτς και Ερυθρό Αστέρα

O Νέναντ Κρίστιτσιτς βρίσκεται στη Σερβία και τα σενάρια για επιστροφή του στον Ερυθρό Αστέρα έχουν φουντώσει.

Νέο δημοσίευμα στη Σερβία για Νέναντ Κρίστιτσιτς και Ερυθρό Αστέρα. Ο μέσος της ΑΕΚ βρίσκεται στην πατρίδα του όπου μάλιστα παρακολούθησε τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την Παρτιζάν και σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας είναι πιθανό να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Αστέρα για τη μεταγραφή του.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς βρίσκεται στη Σερβία, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και φωτογραφήθηκε με την εμφάνιση του κλαμπ, ολοκληρώνοντας έτσι τη μεταγραφή του. Ο Αυστριακός θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα. Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσίασαν οι σχολιαστές της Arenasport κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ξανά στο γήπεδο της σερβικής ομάδας. Αυτή τη φορά παρακολουθεί το παιχνίδι, όμως ίσως υπάρξουν και διαπραγματεύσεις στην πορεία.

Ο κεντρικός μέσος της ΑΕΚ είναι δυσαρεστημένος με τη θέση του στην ελληνική ομάδα, οπότε αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσε να είναι μια από τις μεγαλύτερες ενισχύσεις για τους Σέρβους. Ο Στάνκοβιτς τον γνωρίζει καλά από την Ιταλία και οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται πάντα έναν ποιοτικό παίκτη».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024