
Της έκανε πρόταση γάμου και την σκότωσε όταν άκουσε το «όχι»
Η 25χρονη απόφοιτoς νομικής βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της.
Ο 26χρονος Zahir Jadoon, μέλος της κοσμικής κοινωνίας του Πακιστάν, δήλωσε ένοχος για τον θανάσιμο πυροβολισμό της 25χρονης Zayra Zulfiqar, μιας Βρετανίδας απόφοιτου νομικής.
Η Zulfiqar είχε μετακομίσει πρόσφατα στο Πακιστάν για να ζήσει με τον Jadoon. Όταν όμως εκείνος της έκανε πρόταση γάμου και έλαβε αρνητική απάντηση την σκότωσε.
Η νεαρή βρέθηκε με σφαίρες στον λαιμό και τον ώμο μέσα στο διαμέρισμά της στις 3 Μαΐου. «Ο βασικός ύποπτος ομολόγησε το έγκλημα», δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας, Shoaib Khurram Janbaz, «η υπόθεση εξιχνιάστηκε πια και κάνουμε ενέργειες για την τιμωρία του ενόχου».
Ο Jadoon συνήθιζε να μοιράζεται στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε κρατώντας όπλα.
- Οργή Τραμπ για το πρόστιμο στην Google και προαναγγελία δασμού – «Δεν θα γίνουμε ο κουμπαράς της Ευρώπης»
- ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά τη συμφωνία με τους Σίξερς: «Να τους βοηθήσω να γίνουν ομάδα πρωταθλητισμού»
- Γιατί ο Κρίστοφερ Νόλαν απαγόρευσε τις μπότες Ugg στα γυρίσματα της «Οδύσσειας»;
- Σύρος: Δεν ασκήθηκαν διώξεις για τη δολοφονία της 42χρονης – Εισαγγελική εντολή για αναπαράσταση των γεγονότων
- Επίσημα στον Άρη ο Βασίλης Τολιόπουλος, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2030
- Διακοπή της κυκλοφορίας του Προαστιακού λόγω κακοκαιρίας
