
Δήμος Παλλήνης: Δωρεάν οι συνδέσεις των ακινήτων με την αποχέτευση
Ο Δήμος Παλλήνης έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για την υλοποίηση του βασικού έργου που περιλαμβάνει την κατασκευή τόσο του πρωτεύοντος όσο και του δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης
Χωρίς κόστος για τους κατοίκους, θα φτάσει η Αποχέτευση σε κάθε σπίτι και επιχείρηση του Δήμου Παλλήνης, καθώς εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και των συνδέσεων των ακινήτων με το δίκτυο.
Υπενθυμίζεται ότι, ήδη, ο Δήμος Παλλήνης έχει εξασφαλίσει ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για την υλοποίηση του βασικού έργου που περιλαμβάνει την κατασκευή τόσο του πρωτεύοντος όσο και του δευτερεύοντος δικτύου αποχέτευσης καθώς και των αντλιοστασίων, έτσι ώστε να μην επιβαρυνθούν με το αντίστοιχο κόστος, οι κάτοικοι και τα νοικοκυριά.
Πολύ σύντομα, αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου της Αποχέτευσης και αμέσως μετά, ξεκινούν οι εργασίες.
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων
- Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα από τον Ιρανό ανώτατο ηγέτη
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο
- Το El Niño επιστρέφει ισχυρό και θεαματικό εν μέσω κλιματικής κρίσης – Επηρεάζεται η Ελλάδα;
- Συνταγή: Κεφτεδάκια με σάλτσα πιπεριάς Φλωρίνης




