
Σάκης Τανιμανίδης: Ο παρουσιαστής εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού
Ο 40χρονος έστειλε το δικό του μήνυμα για τη διαδικασία μέσω Instagram.
Την καλύτερη περίοδο της ζωής του περνά ο Σάκης Τανιμανίδης τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Ο παρουσιαστής βρίσκεται στην οικογένεια του ΑΝΤ1 ενώ μετρά αντίστροφα για να κρατήσει στην αγκαλιά του τα δίδυμα κοριτσάκια του, καθώς η σύζυγός του είναι έγκυος στον 8ο μήνα.
Ο 40χρονος λοιπόν δεν σταματά να τρέχει. Απ’ την μια είναι τα γυρίσματα της Φάρμας και από την άλλη ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς. Μέσα σε όλα αυτά, μάλιστα έσπευσε να εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού στέλνοντας μέσω Instagram το δικό του μήνυμα.
Όπως είπε στους ακολούθους του: “Εμβολιασμένος πλέον και χαρούμενος που σιγά σιγά επιστρέφουμε στην κανονικότητα με την βοήθεια της επιστήμης. Περάσαμε 1 χρόνο δύσκολο για όλους, με πολλούς περιορισμούς. Όσο πιο γρήγορα το αφήσουμε όλο αυτό πίσω μας, τόσο το καλύτερο. #besmart».
Δείτε την ανάρτησή του:
- Καλλιθέα: Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί – Τι κατέθεσε η 37χρονη
- Πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο στην Πάρνηθα
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ ίδρυσε το «Νέο Κόμμα» της Τουρκίας και εξελέγη πρόεδρος – Πήρε μαζί του 90 βουλευτές
- Αποπομπή του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Καν – Τι συμβαίνει με τα ενεργά εντάλματα σύλληψης
- Έκτακτη σύγκλιση του διυπουργικού οργάνου διαχείρισης κρίσεων στην Γαλλία για την καταστροφική δασική πυρκαγιά
- Πληθωρισμός: Εκρηκτικό μείγμα από πετρελαϊκή κρίση και «Ελ Νίνιο»


