Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Crypto: Τα tweets του Μασκ ανεβοκατεβάζουν τις τιμές

Crypto: Τα tweets του Μασκ ανεβοκατεβάζουν τις τιμές

Ενα ακόμα μήνυμα του CEO της Tesla επανέφερε το bitcoin κοντά στις 40.000 δολάρια

Σε παράσταση ενός εξελίσσεται τις τελευταίες εβδομάδες η αγορά κρυπτονομισμάτων, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla Eλον Μασκ, να συνεχίζει το παιχνίδια με τα Tweets…

Ένα ακόμα μήνυμα στο Twitter ότι, είχε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους «ανθρακωρύχους» bitcoin σχετικά με τη βιωσιμότητα του ψηφιακού νομίσματος, αλλά και την εξοικονόμηση ενέργειας κατά την εξόρυξη, ήταν αρκετό για να επαναφέρει την τιμή του δημοφιλούς crypto κοντά στην τιμή των 40.000 δολαρίων.

Η τιμή του Ethereum έχει αυξηθεί κατά περίπου 7% στα 2.453,48 δολάρια τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ το dogecoin καταγράφει αύξηση σχεδόν 3% στα 33 σεντς.

Το Bitcoin, το πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα στον κόσμο, σημείωσε άνοδο λίγα λεπτά μετά το tweet του Musk: «Μίλησα με ανθρακωρύχους Bitcoin στη Βόρεια Αμερική. Δεσμεύτηκαν να δημοσιεύσουν τρέχουσα και προγραμματισμένη ανανεώσιμη χρήση και να ζητήσουν από τους ανθρακωρύχους WW να το πράξουν. Δυνητικά ελπιδοφόρα

Μετά το tweet, ο διευθύνων σύμβουλος της Microstrategy, Michael Saylor ανακοίνωσε ότι φιλοξένησε μια συνάντηση μεταξύ του CEO της Tesla και ορισμένων ανθρακωρύχων bitcoin που οδήγησαν στη δημιουργία του Συμβουλίου Εξόρυξης Bitcoin, το οποίο θα προωθήσει τη βιωσιμότητα.

Η εξόρυξη Bitcoin απαιτεί τεράστια ποσότητα ενέργειας. Ως αποτέλεσμα, το bitcoin έχει αποτύπωμα άνθρακα συγκρίσιμο με αυτό της Νέας Ζηλανδίας , παράγοντας 36,95 megatons CO2 ετησίως, σύμφωνα με την Digiconomist.

Ο Musk υπήρξε μεγάλος υποστηρικτής των κρυπτονομισμάτων, πυροδοτώντας ράλι στις τιμές των ψηφιακών νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του bitcoin, αρκετές φορές τον τελευταίο χρόνο.

Τα tweets και τα σχόλιά του σχετικά με ta crypto ανεβοκατεβάζουν τις τιμές τους.

Πηγή ot.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024