
Κρατική αεροπειρατεία: Ο πρεσβευτής της Λευκορωσίας στη Γαλλία εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών
Κατ’ απαίτηση του γάλλου υπουργού Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λεντριάν, ο πρεσβευτής της Λευκορωσίας στο Παρίσι κλήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας.
Ο πρεσβευτής της Λευκορωσίας στο Παρίσι κλήθηκε χθες Κυριακή στο υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας, μετά την εκτροπή από τις λευκορωσικές αρχές αεροσκάφους της γραμμής, το οποίο εξαναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Μινσκ, και τη σύλληψη αντιφρονούντα δημοσιογράφου που επέβαινε σε αυτό.
«Κατ’ απαίτηση του υπουργού»
«Ο πρεσβευτής της Λευκορωσίας στη Γαλλία (σ.σ. Ιγκόρ Φίσενκα) κλήθηκε απόψε στο Κε ντ’ Ορσέ κατ’ απαίτηση του υπουργού (Εξωτερικών) Ζαν-Ιβ Λεντριάν», ανέφερε το υπΕξ στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Πηγή: ΑΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 25χρονος για την εμπρηστική επίθεση στην οικία Νέστορα
- Κρυφές στιγμές στα παρασκήνια της μόδας των 90s – Τότε που όλα έμοιαζαν πιθανά (κι απίθανα)
- Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Άσκηση Επί Χάρτου «Αράχωβα – Δευκαλίων 2026»
- Ο Γιάννης τα… είπε στα ελληνικά με Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφο και έκανε πλάκα στους υπόλοιπους (vid)
- Βρετανία: 39χρονος κατηγορείται ότι βοήθησε τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ιράν
- Κίνα: Κατολίσθηση με άγνωστο αριθμός ανθρώπων που θάφτηκαν ζωντανοί κάτω από τα ερείπια


