Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίθανο: Ο Γκατούζο απολύθηκε μέσω Twitter από τον πρόεδρο της Νάπολι

Απίθανο: Ο Γκατούζο απολύθηκε μέσω Twitter από τον πρόεδρο της Νάπολι

Η Νάπολι αυτοκτόνησε την τελευταία αγωνιστική με τη Βερόνα και δεν μπήκε στην τετράδα της Serie A με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να αποφασίζει να απολύσει τον Τζενάρο Γκατούζο από το Twitter

Η Νάπολι ήρθε ισόπαλη με 1-1 με τη Βερόνα εντός έδρας στην τελευταία αγωνιστική και κατάφερε, παρότι κρατούσε το εισιτήριο για το Champions League στα χέρια της να μείνει εκτός, με της Μίλαν και Γιουβέντους να παίρνουν τα δυο εναπομείναντα «μαγικά χαρτάκια».

Οι παρτενοπέι απέτυχαν ακόμη μια φορά, με τον Τζενάρο Γκατούζο να πληρώνει το μάρμαρο για τη φετινή αποτυχία και να αποτελεί παρελθόν μετά από περίπου δυο χρόνια.

Ο Ιταλός προπονητής μάλιστα δεν έμαθε από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ότι φεύγει από τη Νάπολι, αλλά από το Twitter, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Ιταλικού βορρά ανακοίνωσε την αποχώρηση του στον προσωπικό του λογαριασμό.

Δείτε το μήνυμα του:

«Αγαπητέ Ρίνο, είμαι χαρούμενος που πέρασα σχεδόν 2 σεζόν μαζί σου. Ευχαριστώ πολύ για τη δουλειά σου, σου εύχομαι κάθε επιτυχία όπου και να πας. Μια αγκαλιά στη γυναίκα σου και στα παιδιά σου επίσης. Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις».

Δείτε την ανάρτηση:

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024