Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Aγουέρο: Η… ποιητική σύμπτωση με το 2011

Aγουέρο: Η… ποιητική σύμπτωση με το 2011

O Σέρχιο Αγουέρο ολοκληρώσε την θητεία του στην Μάντσεστερ Σίτι όπως την άρχισε. Σκοράροντας δυο γκολ ως αλλαγή

Ο Αγουέρο αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε επίπεδο Premier League. Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στους Πολίτες ο Αργεντίνος σουπερ σταρ αλλάζει σελίδα στην καριέρα του με την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι να φαντάζει ο πιθανότερος προορισμός του.

Η γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ τον αγάπησε από την αρχή. Αυτή η αγάπη έγινε λατρεία τον Μαϊο του 2012. Τότε που έδωσε ένα πρωτάθλημα στην Σίτι στο πιο δραματικό φινάλε πρωταθλήματος από καταβολής της σύγχρονης μορφής του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Αγουέρο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της Σίτι τα τελευταία δέκα χρόνια. Ήταν ένα από τα σημεία αναφοράς των Πολιτών. Ο ποδοσφαιριστής που βοήθησε τα μέγιστα για να ανεβεί ο σύλλογος επίπεδο. Το πόσο καθοριστικός θα ήταν για τους Citizens το έδειξε μόλις στο πρώτο του παιχνίδι στην Premier League.

Το ντεμπούτο του ήταν ονειρικό. Στις 15 Αυγούστου 2011 η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενούταν από την Σουόνσι με τον Αγουέρο να μην είναι στην βασική ενδεκάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο τότε προπονητής των Πολιτών, Ρομπέρτο Μαντσίνι τον βάζει στον αγωνιστικό χώρο, με τον νεαρό τότε Κουν να συστήνεται στην Premier Leageue, σκοράροντας δυο φορές.

Δέκα χρόνια μετά, ο Αγουέρο στο ακροτελεύτιο παιχνίδι του με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι πάλι δεν είναι στους βασικούς έντεκα. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τον ρίχνει στο δεύτερο μέρος με την κατάληξη να είναι και πάλι ίδια. Ο 32άχρονος επιθετικός σκοράρει και πάλι δυο φορές. Μάλιστα αυτά τα τέρματα τον κατέστησαν τον ποδοσφαιριστή με τα περισσότερα γκολ με ένα σύλλογο στην Premier League.Αξιο αναφοράς είναι οι δυο περιπτώσεις που ο Σέρχιο Αγουέρο σκοράρει δυο φορές ως αλλαγή στην καριέρα του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024