
Μπακογιάννης: Να παραχωρηθεί στο Δήμο Αθήνας το «Εμπρός»
Επίσημη πρόταση στην ΕΤΑΔ, στην οποία και ανήκει το κτίριο του «Εμπρός», για την παραχώρηση του στον Δήμο της Αθήνας, διατύπωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης
Επίσημη πρόταση στην ΕΤΑΔ, στην οποία και ανήκει το κτίριο του «Εμπρός», για την παραχώρηση του στον Δήμο της Αθήνας, διατύπωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
Μοντέλο Λυκαβηττού
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Στέφανο Βλαστό, ο Κώστας Μπακογιάννης πρότεινε να ακολουθηθεί μοντέλο Λυκαβηττού και ο χώρος που φιλοξενεί το «Εμπρός» να περάσει στον Δήμο της Αθήνας.
Η πρωτοβουλία αυτή, όπως υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων, υπαγορεύεται από την ανάγκη να στηριχθεί η καλλιτεχνική έκφραση και οι καλλιτέχνες της πόλης και είναι απολύτως συμβατή με το τριετές σχέδιο για τον πολιτισμό που έχει ήδη εξαγγελθεί.
Με την υποσημείωση ότι ο Δήμος Αθηναίων δεν είχε ούτε αρμοδιότητα, ούτε ανάμειξη στα όσα εξελίχθηκαν στον χώρο του «Εμπρός» ,το θέμα θα τεθεί από τον Δήμαρχο στην απογευματινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου ο κ. Μπακογιάννης θα ενημερώσει επισήμως για την σχετική πρόταση προς την ΕΤΑΔ.
- 13η σύνταξη: Η τιμωρητική λογική μιας κατάργησης: «Δεν σας άρεσε; Σας την κόβουμε»
- Δύο μέτρα, δύο σταθμά: Σιγή ιχθύος από την ΕΕ για το Ισραήλ στη Μπιενάλε, «πρόστιμο» για τη Ρωσία
- Είναι το slow summer το μυστικό για καλύτερες διακοπές;
- Το Αιγαίο που πληγώναμε: Παράνομη αλιεία από τουρκικές μηχανότρατες καταγγέλλει το «Αρχιπέλαγος»
- Ο Γολγοθάς των γυναικών από την Ουγκάντα προς τη Μέση Ανατολή
- «Η κατάσταση μόνο θα χειροτερεύει» – Οι πυρκαγιές αναγκάζουν τους πυροσβέστες να κάνουν αδύνατες επιλογές






