Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λυμπερακάκη - Τσαγκρινού: Αυτή είναι η μοναδική στιγμή που συναντήθηκαν

Λυμπερακάκη – Τσαγκρινού: Αυτή είναι η μοναδική στιγμή που συναντήθηκαν

Οι δυο τους δεν συναντήθηκαν ποτέ στην Ολλανδία αλλά επέστρεψαν Ελλάδα με το ίδιο αεροπλάνο.

Στεφανία Λυμπερακάκη και Έλενα Τσαγκρινού εκπροσώπησαν Ελλάδα και Κύπρο αντίστοιχα στη Eurovision, ωστόσο δεν συναντήθηκαν ποτέ στο Ρότερνταμ, όπου διεξάγονταν ο φετινός διαγωνισμός. Η μοναδική στιγμή που οι δύο τραγουδίστριες ήρθαν κοντά ήταν στο αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους στην Ελλάδα και αυτό μέσα σε κλίμα αμηχανίας.

Όπως αναφέρθηκε «Στη Φωλιά των Κου Κου», «λόγω κοροναϊού δεν συναντήθηκαν ποτέ στο τιρκουάζ χαλί, έμεναν σε ξεχωριστά ξενοδοχεία, οι πρόβες γινόντουσαν σε διαφορετικές μέρες. Η πρώτη συνάντηση έγινε στο check in στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, όπου τις χώριζαν πέντε μέτρα. Δεν μίλησαν και κανένας από τις δύο αποστολές δεν προσπάθησε να τις φέρει κοντά».

Τσαγκρινού: «Δίκαια κέρδισε η Ιταλία»

Θυμίζουμε ότι η Έλενα στις δηλώσεις είπε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία, ήταν μια τεράστια εμπειρία για μένα, φανταστική. Περιμέναμε μια καλύτερη θέση και ο κόσμος αυτό περίμενε, το είδα από τις αντιδράσεις και τα μηνύματα που έχω λάβει. Φυσικά και σκέφτομαι να ξαναπάω στη Eurovision. Για μένα δίκαια κέρδισε η Ιταλία. Δεν φοβάμαι μη ακούσω αρνητικά σχόλια με την επιστροφή μου, ο κόσμος είπε πως αξίζαμε κάτι καλύτερο και μια καλύτερη θέση. Το θεωρούσα καλό ότι θα έβγαινα πρώτη στη σκηνή. Δεν πειράζει, ήταν μια τέλεια εμπειρία».

Στεφανία: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

Από την μεριά της η Στεφανία είπε: «Στόχος μας ήταν να βρεθούμε στο top10 και είμαι πολύ χαρούμενη που το πετύχαμε. Τώρα μπορώ να φάω πίτα με γύρο, πολλές πίτες, γιατί δεν έφαγα πολύ».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024