Καλλιακμάνης για Γλυκά Νερά: Πολλά ερωτήματα – Σημαντική η ώρα θανάτου της 20χρονης Καρολάιν
Πολλά παραμένουν τα κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τις κινήσεις των δραστών μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά
Ερωτήματα και ελλιπή στοιχεία χαρακτηρίζουν την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα ΜΕGA» ο Γιώργος Καλλιακμάνης.
«Θα έπρεπε να έχει βρεθεί DNA. Έμειναν πολλή ώρα μέσα στην μονοκατοικία. Αν έγινε μάχη μεταξύ του δράστη ή των δραστών με την Καρολάιν ή με τον σύζυγο, σίγουρα θα υπάρχει DNA. Εκτός αν ήταν αποστειρωμένοι αυτοί που μπήκαν μέσα, με σακούλες πλαστικές σε χέρια πόδια και κάλυπταν τα πάντα. Πολλά τα ερωτήματα σε αυτή την υπόθεση» εκτίμησε ο πρόεδρος των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής.
Παράλληλα, έκανε λόγο για ελλιπή στοιχεία στην υπόθεση, ενώ διερωτήθηκε για το αν οι δράστες στραγγάλισαν την άτυχη μητέρα ενώ το μωρό ήταν δίπλα ή το τοποθέτησαν αφότου σκότωσαν την Καρολάιν.
«Τα σκίτσα λίγο βοηθούν την αστυνομία. Σχεδόν αδύνατον να αναγνωριστεί από σκίτσο κάποιος είτε ταυτοποιημένος είτε διαρρήκτης που δεν έχει ταυτοποιηθεί» σχολίασε σχετικά με το σκίτσο δράστη που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των καμερών, διερωτώμενος πώς οι διαρρήκτες γνώριζαν για τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης από το καταγραφικό.
«Σημαντική και η ώρα θανάτου της 20χρονης. Μιλάμε υποθετικά όλο αυτόν τον καιρό. Σύμφωνα με τα πολύ λίγα στοιχεία που έχουμε» κατέληξε ο αστυνομικός.
- Νορβηγία: Σε σοβαρή κατάσταση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ – H κόρη της επέστρεψε από την Αυστραλία
- Ο Μασκ βγάζει 3.6 εκατ. δολ. την ώρα – Κοιμάται στο πάτωμα, δεν πηγαίνει διακοπές, αν και τρισεκατομμυριούχος
- Πάμε μια βόλτα; Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για τις στιγμές που διαμόρφωσαν την πορεία του
- Μήνυμα ειρήνης, αποδοχής και συνύπαρξης από το 1ο Σχολικό Street Festival Τέχνης και Αποδοχής του Δήμου Πειραιά
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ρόδος: Η σύγχρονη κεραμική συναντά την ιστορία στη Biennale που φέρνει 42 καλλιτέχνες από 18 χώρες
- ΟΟΣΑ: Πρόβλεψη για επιδείνωση της ελληνικής οικονομίας και πληθωρισμό στο 4,2%
- Η Θεοπούλα έγινε «ΕΛΑΣίτισσα»… και κάνει θραύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 03.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-benjaminfarren-11727472-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442