Ερωτήματα και ελλιπή στοιχεία χαρακτηρίζουν την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Κοινωνία Ώρα ΜΕGA» ο Γιώργος Καλλιακμάνης.
«Θα έπρεπε να έχει βρεθεί DNA. Έμειναν πολλή ώρα μέσα στην μονοκατοικία. Αν έγινε μάχη μεταξύ του δράστη ή των δραστών με την Καρολάιν ή με τον σύζυγο, σίγουρα θα υπάρχει DNA. Εκτός αν ήταν αποστειρωμένοι αυτοί που μπήκαν μέσα, με σακούλες πλαστικές σε χέρια πόδια και κάλυπταν τα πάντα. Πολλά τα ερωτήματα σε αυτή την υπόθεση» εκτίμησε ο πρόεδρος των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής.
Παράλληλα, έκανε λόγο για ελλιπή στοιχεία στην υπόθεση, ενώ διερωτήθηκε για το αν οι δράστες στραγγάλισαν την άτυχη μητέρα ενώ το μωρό ήταν δίπλα ή το τοποθέτησαν αφότου σκότωσαν την Καρολάιν.
«Τα σκίτσα λίγο βοηθούν την αστυνομία. Σχεδόν αδύνατον να αναγνωριστεί από σκίτσο κάποιος είτε ταυτοποιημένος είτε διαρρήκτης που δεν έχει ταυτοποιηθεί» σχολίασε σχετικά με το σκίτσο δράστη που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των καμερών, διερωτώμενος πώς οι διαρρήκτες γνώριζαν για τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης από το καταγραφικό.
«Σημαντική και η ώρα θανάτου της 20χρονης. Μιλάμε υποθετικά όλο αυτόν τον καιρό. Σύμφωνα με τα πολύ λίγα στοιχεία που έχουμε» κατέληξε ο αστυνομικός.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)