Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος: Σε λειτουργία από σήμερα το mega εμβολιαστικό κέντρο του νησιού

Ρόδος: Σε λειτουργία από σήμερα το mega εμβολιαστικό κέντρο του νησιού

Το νέο εμβολιαστικό κέντρο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Καλλιθέας στο Φαληράκι Ρόδου

Από σήμερα Δευτέρα 24 Μαΐου ξεκινά η λειτουργία του mega εμβολιαστικού κέντρου στη Ρόδο, επιταχύνοντας τη διαδικασία εμβολιασμού των κατοίκων του νησιού.

Το κέντρο επισκέφθηκε το Σάββατο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, καθώς και κλιμάκιο στελεχών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Ο υφυπουργός πραγματοποίησε αυτοψία μαζί με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργο Χατζημάρκο, και τον δήμαρχο Ρόδου, Αντώνη Καμπουράκη, για την οριστική χωροθέτηση του νέου εμβολιαστικού κέντρου δυναμικής 24 εμβολιαστικών γραμμών.

Το νέο εμβολιαστικό κέντρο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Καλλιθέας στο Φαληράκι Ρόδου.

Με δηλώσεις τους οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Θεμιστοκλέους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τις εργασίες που έγιναν έτσι ώστε να μετατραπεί το κλειστό γυμναστήριο σε μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο και ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τις υπηρεσίες και τους τοπικούς παράγοντες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν έτσι ώστε να είναι έτοιμο το κέντρο.

Φωτό από Ροδιακή

1.147 εμβόλια θα γίνουν τη Δευτέρα

Την πρώτη ημέρα, όπως έγινε γνωστό από τη συντονίστρια του κέντρου, υπολοχαγό Υγειονομικού κ. Παρασκευή Κέλλιου, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, 1.147 εμβολιασμοί, ενώ μέρα με την ημέρα θα αυξάνονται.

Εμβολιασμοί, σύμφωνα με την Ροδιακή, θα γίνονται μέχρι τις 10 η ώρα το βράδυ και σε πρώτη φάση θα λειτουργούν 4 γραμμές για εμβόλια Johnson & Johnson και 4 γραμμές για εμβόλια Phizer.

Η πλήρης δυναμικότητα του εμβολιαστικού κέντρου θα είναι 24 εμβολιαστικές γραμμές και αναμένεται ότι με την ανάπτυξή τους θα εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού του νησιού.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024