Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε ψυχιατρική εξέταση, τον έστειλαν στο Δρομοκαϊτειο

Μένιος Φουρθιώτης: Ζήτησε ψυχιατρική εξέταση, τον έστειλαν στο Δρομοκαϊτειο

Ο Μένιος Φουρθιώτης δήλωσε ότι έπεσε από το κρεβάτι του κι ότι χτύπησε στον αυχένα

Απίθανα πράγματα στον Κορυδαλλό με τον Μένιο Φουρθιώτη. Λίγες εβδομάδες μετά την είσοδό του στις φυλακές και μετά τις προσπάθειες που έκανε να έχει διατροφή… κροίσου με αμυγδαλόγαλα και κρουασάν, ο τηλεπαρουσιαστής αποφάσισε να παίξει ένα ακόμη χαρτί για να γλιτώσει τη φυλακή.

Ο Φουρθιώτης δήλωσε στη διεύθυνση των φυλακών ότι έπεσε από το κρεβάτι του το βράδυ κι ότι χτύπησε στον αυχένα. Οδηγήθηκε αμέσως στο ιατρείο της φυλακής κι εξετάστηκε, όμως, δεν βρέθηκε κάτι ανησυχητικό.

Τότε ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε ψυχιατρική εξέταση και αμέσως παραπέμφθηκε στο Δρομοκαϊτειο.

Οι ειδικοί που τον εξέτασαν διαπίστωσαν ότι δεν χρήζει νοσηλείας και τον έστειλαν στον Κορυδαλλό ξανά δίνοντάς του μια συντηρητική αγωγή.

Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας στο newsit.gr: «Ο Μένος Φουρθιώτης προσήλθε χθες Κυριακή, 23/5/2021, γύρω στις 12.30, στο Δρομοκαΐτειο το οποίο εφημέρευε, συνοδεία τεσσάρων αστυνομικών. Ο κος Φουρθιώτης προσήλθε μετά από δικό του αίτημα να του γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και εξέταση για να διαπιστωθεί αν χρίζει νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική».

Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννάκος: «Την ώρα της αναμονής του, ο κος Φουρθιώτης ζήτησε από τους νοσηλευτές νερό. Ένας νοσηλευτής του έφερε νερό από τον ψύκτη σε πλαστικό ποτηράκι αλλά ο κος Φουρθιώτης απάντησε πως δεν μπορεί να πιεί… τέτοιο νερό και πως πίνει μόνο εμφιαλωμένο. Οι νοσηλευτές που είχαν εύκαιρα εμφιαλωμένα νερά, του έδωσαν ένα μπουκαλάκι. Οι γιατροί τον είδαν τελικά γύρω στις 14.00. Τον εξέτασαν ενδελεχώς και για αρκετή ώρα, αλλά η ομάδα των ειδικών έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος νοσηλείας του και έτσι μετά το τέλος της εξέτασης, ο κος Φουρθιώτης αποχώρησε ξανά με τους αστυνομικούς για τις φυλακές Κορυδαλλού».

Φαίνεται ότι ο Φουρθιώτης επιδιώκει την εισαγωγή του σε κάποιο δημόσιο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο: «Κάποιοι από τους επώνυμους, εκμεταλλευόμενοι τη ψυχική τους κατάσταση, ζητάνε εισαγωγή σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, συχνά ανατρέποντας όλα τα θεραπευτικά πρωτόκολλα και σε βάρος των υπόλοιπων ασθενών με τα προνόμια που ζητούν είτε οι ίδιοι, είτε μέσω των δικηγόρων τους. Έχουμε πολύ τραυματική εμπειρία με την κα Βίκυ Σταμάτη, για την υπόθεση της οποίας όσο νοσηλευόταν στο Δρομοκαΐτειο, γιατροί και εργαζόμενοι έχουμε οδηγηθεί στα δικαστήρια. Η κα Σταμάτη επί ένα χρόνο είχε κάνει άνω-κάτω το νοσοκομείο, με τους δικηγόρους της να ζητούν συνεχώς εξτρά προνόμια και κάποια στιγμή δραπέτευσε κιόλας. Ευτυχώς δηλαδή που δεν εισήχθη ο κος Φουρθιώτης».

Υπενθυμίζεται ότι ο τηλεπαρουσιαστής κατηγορείται γιατί «έστησε» επιθέσεις με όπλο στο σπίτι του προκειμένου να πετύχει τη συνέχιση της αστυνομικής φρούρησης.

Sports in

Ο Ζέλσον στο πλάνο του Μεντιλίμπαρ

Ο έμπειρος εξτρέμ είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με μια κίνηση και ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει πολλά πάνω του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024