Νέο νταμπλ του Ολυμπιακού – «Βούλιαξε» την ΑΕΚ στον τελικό (20-4)
Από τα πρώτα δευτερόλεπτα ο Ολυμπιακός έδειξε τις άγριες διαθέσεις του και τελικά επικράτησε πολύ εύκολα με 20-4 της ΑΕΚ, κατακτώντας το 22ο Κύπελλο Ελλάδος της ιστορίας του – Σπουδαία ρεκόρ για Θρύλο και Γενηδουνιά – Δύο κούπες σε μία μέρα ο Ερασιτέχνης!
Νταμπλούχος Ελλάδος για το 2021 ο Ολυμπιακός στο πόλο ανδρών. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν άνετα της ΑΕΚ με 20-4 και κατέκτησαν το 22ο Κύπελλο Ελλάδος της ιστορίας τους. Αυτή η διαφορά είναι η μεγαλύτερη σε τελικό στην ιστορία του θεσμού!
Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν γνωστό από την αρχή πως είναι χαοτική. Από τη μία ένας από τους κορυφαίους συλλόγους του ευρωπαϊκού πόλο και από την άλλη μία καινούρια ομάδα που κάνει τα πρώτα της βήματα στην υδατοσφαίριση. Ωστόσο από την παρθενική της χρονιά στην Α1 κατάφερε να φτάσει σε τελικό Κυπέλλου. Δεν το λες και λίγο.
Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, από τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και έκτοτε δεν το έχασε ποτέ ξανά. Μέχρι το 8-0 ήταν σαν να έπαιζε… μόνος του, με την ΑΕΚ να πετύχαινει το πρώτο της γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο με τον Κουτσιαλή.
Το κοντέρ σταμάτησε στο 20-4 και ο Ολυμπιακός, με τη συνοδεία των ρεκόρ που προαναφέραμε, κατέκτησε ένα ακόμη Κύπελλο. Ένα ακόμη νταμπλ. Και πλέον η προσοχή όλων στον «ερυθρόλευκο» οργανισμό στρέφεται στο Final 8 του Champions League.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.