Έπειτα από δέκα χρόνια γεμάτα επιτυχίες, ο Σέρχιο Αγκουέρο ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει οριστικά την Μάντσεστερ Σίτι, της οποίας μάλιστα είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της.
Σήμερα στις 18:00 οι «πολίτες» υποδέχονται την Έβερτον σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας εδώ και καιρό. Έτσι, τα… φώτα θα πέσουν πάνω στον Αργεντινό επιθετικό.
Αυτό γιατί ο γεμάτος διακρίσεις, εμπειρίες και τρόπαια 31χρονος φορ θα δώσει την τελευταία του παράσταση στο Έτιχαντ με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας. Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τη σέντρα η κάμερα κατέγραψε τη βόλτα του Αγκουέρο στο χορτάρι του γηπέδου, η οποία είναι ιστορικής σημασίας, καθώς πρόκειται για την τελευταία του.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»