Η Αλ Χιλάλ θέλει να εκμεταλλευτεί την αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον του Σέρχιο Κονσεϊσάο και προσφέρει στον προπονητή ένα μεγάλο δέλεαρ για να μετακομίσει στην Αραβία.
Ο σύλλογος του Ριάντ φαίνεται πως θέλει πάση θυσία να πείσει τον προπονητή να αλλάξει ομάδα, δίνοντας του ένα συμβόλαιο με ισχύ για δύο χρόνια και ετήσιες απολαβές ύψους 8 εκατ. ευρώ.
Η προσέγγιση στο πρόσωπο του 46χρονου έγινε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλει να συζητήσει τίποτα πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Πόρτο. Οι δύο πλευρές έχουν ετοιμάσει συνάντηση εντός της ερχόμενης εβδομάδας, για να μιλήσουν για μια πιθανή ανανέωση συμβολαίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
LIVE: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.