Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ασύλληπτο γκολ με τακουνάκι αλά… Ιμπραΐμοβιτς από παίκτη της Κ19 του Ολυμπιακού (Vid)

Ασύλληπτο γκολ με τακουνάκι αλά… Ιμπραΐμοβιτς από παίκτη της Κ19 του Ολυμπιακού (Vid)

O 18χρονος Κασέμι του Ολυμπιακού πέτυχε ένα από τα γκολ της χρονιάς στην Ελλάδα, στην επανέναρξη της Super League Κ19!

Ο Ρενίλντ Κασέμι στην επανέναρξη της Super League Κ19 σκόραρε ένα από τα πιο όμορφα τέρματα της χρονιάς, θυμίζοντας έντονα… Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Πιο συγκεκριμένα, ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ πέτυχε ένα απίθανο τέρμα με τακουνάκι και πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του με τα ερυθρόλευκα.

Όσον αφορά το ματς οι Πειραιώτες έκαναν περίπατο κόντρα στους Κρητικούς επικρατώντας εκτός έδρας με 4-0, με τον Τσέλιο να σκοράρει τα δυο πρώτα τέρματα, τον Κασέμι να κάνει το 3-0 με το μαγικό τακουνάκι και τον Παπαδάκο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα.

Από εκεί και πέρα, ο Κασέμι ανήκει στον Ολυμπιακό από το 2017, ενώ το καλοκαίρι του 2019 υπέγραψε με μεγάλη ικανοποίησή του το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την φανέλα των Πειραιωτών, ενώ θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα στους ερυθρόλευκους, αλλά και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Κασέμι είναι γεννημένος στις 5 Απριλίου του 2003 και πρόκειται για παίκτη που έχει περάσει από όλες τις μικρές ηλικιακά ομάδες του Ολυμπιακού, ενώ εδώ και αρκετούς μήνες παρακολουθεί την εξέλιξη του και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει πολύ καλή άποψη για τον νεαρό μέσο. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κασέμι έχει κάνει και προπονήσεις με την πρώτη ομάδα τη φετινή σεζόν και ο Πορτογάλος διακρίνει εξαιρετικά στοιχεία στον 18χρονο, ο οποίος έχει κάνει ήδη τρεις συμμετοχές με την Κ17 της εθνικής ομάδας της Αλβανίας.

Δείτε το βίντεο με το πανέμορφο γκολ:

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024