
Γκαρσία: «Αφιερωμένο σε όλους»
Ο Πάμπλο Γκαρσία εμφανίστηκε συγκινημένος στις δηλώσεις του.
Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία στις δηλώσεις του μετά το τέλος του τελικού. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αφιέρωσε το Κύπελλο στη σύζυγό του, σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και στα παιδιά που δεν βρίσκονται στη ζωή.
«Αυτό είναι για τη Λάουρα τη γυναίκα μου. Την οικογένεια μου. Για όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ που πάντα μας στήριζε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Για πολύ κόσμο που δεν είναι μαζί μας τώρα. Για πολλά παιδιά που δεν είναι στη ζωή. Για όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά. Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν πολύ δύσκολο. Για όλο το κλαμπ είναι το Κύπελλο. Συνεχίζουμε», είπε ο Γκαρσία και συνέχισε.
«Το ξέραμε ότι ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος. Παίξαμε πολλές φορές με αυτή την ομάδα. Αλλά όλο αυτό είναι καρπός της προσπάθειας των παιδιών. Πρωταθλητής είναι αυτός που πέφτει και σηκώνεται κάθε μέρα.
Έχουμε πολύ κόσμο που δουλεύει 12 ώρες τη μέρα. Αυτοί είναι πρωταθλητές. Και αυτά τα παιδιά που πέρασαν πολύ δύσκολα».
Πηγή: to10.gr
- Συρία: Εκρήξεις κοντά στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Μακρόν στη Δαμασκό
- Θεσσαλονίκη: Για βιασμό ανήλικης και βιντεοσκόπηση της πράξης κατηγορείται 14χρονος
- Λεπέν: Σήμερα κληρώνει για το πολιτικό της μέλλον – Το Εφετείο αποφασίζει εάν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα
- Τέλος στις διεκδικήσεις αγροτικών ακινήτων από το Δημόσιο
- Απέκτησε η Κίνα το σημαντικότερο μηχάνημα του κόσμου; Η ASML και η γεωπολιτική των ημιαγωγών
- Ο Τραμπ και η FIFA δημιούργησαν… δεδικασμένο στο Μουντιάλ: Αγγλία και Γαλλία ετοιμάζουν εφέσεις για κάρτες σε παίκτες τους



