Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2021: Καπουτζίδης και Κοζάκου μεταφέρουν το κλίμα από την Ολλανδία

Eurovision 2021: Καπουτζίδης και Κοζάκου μεταφέρουν το κλίμα από την Ολλανδία

Τι είπαν οι δύο παρουσιαστές για Έλενα Τσαγκρινού και Στεφανία Λυμπερακάκη.

Όλα είναι έτοιμα στην Ολλανδία για τον μεγάλο τελικό της Eurovision. H Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο και η Στεφανία Λυμπερακάκη για την Ελλάδα θα τα δώσουν όλα για μια καλή θέση. Την περιγραφή από το Ρότερνταμ θα κάνουν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου.

Οι δύο παρουσιαστές λίγες ώρες πριν την έναρξη του διαγωνισμού μίλησαν στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μετέφεραν το κλίμα.

«Οι αποστολές είναι σε κατάσταση πλήρους έντασης και ηρεμίας ταυτόχρονα. Η Κύπρος έχει την τύχη να είναι πρώτη και ξεμπερδεύει και η Ελλάδα είναι στη 10η θέση. Πρώτο επιλέγουν ένα τραγούδι δυνατό για να ξυπνήσει τον κόσμο και να ζεσταθεί. Η Έλενα Τσαγκρινού το κάνει αυτό, ζεσταίνει το κοινό που την υποδέχεται με πολύ χειροκρότημα», είπαν.

Παράλληλα, συμπλήρωσαν: «Τεχνικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Η Στεφανία και η ομάδα της αισθάνομαι ότι το έχουν πάρει σαν μια αθλητική συμμετοχή. Είναι πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν. Μπορεί να μην έχει την εμπειρία της σκηνής αλλά γι αυτό είμαστε εδώ για να το ζήσουμε και να το ευχαριστηθούμε. Αυτή είναι η καλύτερη Eurovision που έχουμε ζήσει. Σαν να έχουμε απαλλαγεί από την ελαφρότητα παλαιότερων χρόνων. Ακόμα και στις συμπεριφορές, είναι όλοι χαρούμενοι που είναι εδώ, υγιείς και προσεκτικοί. Για κάποιους έχει περάσει ένας χρόνος που έχουν να τραγουδήσουν μπροστά σε κόσμο, γι αυτό δεν υπάρχει καμία ένταση. Η Στεφανία είναι από πολύ καλή και πάνω σε όλες τις πρόβες».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αναφέρθηκε και στην παρουσία της Έλενας Παπαρίζου, η οποία όπως αποκάλυψε θα κάνει την χορογραφία όπως ακριβώς την είχε κάνει τη βραδιά της νίκης.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024