Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Παππάς: «Με την Αλέσια έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης»

Αλέξης Παππάς: «Με την Αλέσια έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης»

Δείτε τι είπε ο πρώην παίκτης του Survivor για τη σχέση του.

Στο περιοδικό «OK!» που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» μίλησε ο Αλέξης Παππάς. Ο ηθοποιός, που αποτελεί παρελθόν από το Survivor, αναφέρθηκε στην σύντροφό του Αλέσια και αποκάλυψε τις σκέψεις του γι’ αυτήν.

«Με την Αλέσια είχαμε συναντηθεί μία φορά στο Μονακό και ήταν αυτό που λέμε «κεραυνοβόλος έρωτας». Δεν καταφέραμε να ξαναβρεθούμε από κοντά εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά η επικοινωνία μας είχε πάρει διαστάσεις μέσω τηλεφώνου και βιντεοκλήσεων. Μιλούσα με καθημερινά και διαπιστώσαμε ότι ταιριάζουμε. Για τον Μάρτιο αυτό που είχαμε πει ήταν ότι θα συναντιόμασταν από κοντά, διότι δεν υπολόγιζα ότι θα έμενα τόσο πολύ στο Survivor. Ήξερα ότι αθλητικά δεν ήμουν τόσο καλός όσο τα άλλα παιδιά και πίστευα ότι θα μείνω κάνα δίμηνο στο παιχνίδι» είπε.

Σε ερώτηση για το πώς ξέρει ότι ταιριάζουν αφού έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές απάντησε: «Αν δεν αφήνεις το συναίσθημα να σε οδηγεί και βάζεις μπροστά τα μαθηματικά και τη λογική, δεν νομίζω ότι θα βρεις ποτέ αυτό που θέλεις στη ζωή σου. Με την Αλέσια συναισθηματικά βλέπουμε τον ίδιο δρόμο. Έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και επικοινωνούμε απίστευτα. Μην ξεχνάς πως για έντεκα χρόνια που ασχολήθηκα με το μόντελινγκ ήμουν διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι και επικοινωνώ καλύτερα με ανθρώπους που έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής και βρίσκονται τη μία εβδομάδα στο ένα μέρος και την άλλη στο άλλο».

Όσο για το αν μπορεί να λειτουργήσει μια σχέση όταν έχεις να δεις τον άλλον για μεγάλο διάστημα, αποκρίθηκε: «Όχι. Μπορεί όμως να αρχίσει μια ωραία σχέση αν υπάρχουν τα κατάλληλα θεμέλια. Με την Αλέσια είχαμε βάλει τις βάσεις για να ξεκινήσει κάτι ωραίο. Αυτό μου έδινε κουράγιο όσο καιρό ήμουν στο Survivor. Όταν διάβασα και τα μηνύματα που μου έστειλε στο έπαθλο επικοινωνίας, πήρα μεγάλη δύναμη γιατί έβλεπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που κράτησε τον λόγο του και με περιμένει».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024