Ο Αλέξης Παππάς μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός με τη συμμετοχή του στο φετινό Survivor ωστόσο ο ηθοποιός, μοντέλο αλλά και πρωταγωνιστής του Ανδρέα Γεωργίου στη σειρά 8 Λέξεις, αποχώρησε πριν τρεις εβδομάδες περίπου από το reality επιβίωσης και πλέον βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα, αναζητώντας τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Μάλιστα, πριν δύο χρόνια περίπου τον Μάιο του 2019, ο Αλέξης Παππάς θέλησε να ασχοληθεί και με την πολιτική, κατεβαίνοντας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις Αχαρνές, στο πλευρό του Δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει μεγαλώσει στις Αχαρνές και συγκεκριμένα στον Κόκκινο Μύλο και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που είχε αποδεχτεί με χαρά την πρόταση του Δημάρχου να κατέβει στις Δημοτικές Εκλογές. Βέβαια, δεν βγήκε εν τέλει αλλά δεν πτοήθηκε ποτέ και συνέχισε την καριέρα του στην υποκριτική!

Ο Αλέξης Παππάς είχε δει στο πρόσωπο του Γιάννη Κασσαβού έναν ισχυρό υποστηρικτή των δικαιωμάτων των παιδιών και ο σκοπός τους ήταν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν όλα τα παιδιά των Αχαρνών με δράσεις και έργα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο