Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κέλλυ Κελεκίδου: «Μου έχει γίνει πρόταση για πρωινή εκπομπή»

Κέλλυ Κελεκίδου: «Μου έχει γίνει πρόταση για πρωινή εκπομπή»

Όσα δήλωσε η τραγουδίστρια για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, την μετανάστευση στην Αυστραλία και τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη.

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε σήμερα στο «Mega Star» η Κέλλυ Κελεκίδου. Η τραγουδίστρια μίλησε για το πως αποφάσισε με τον σύζυγό της να φύγουν τότε στην Αυστραλία, για τα παιδιά της, για τη συνεργασία με τον Σταμάτη Κραουνάκη ενώ αποκάλυψε γιατί είπε όχι σε πρόταση που είχε για πρωινή εκπομπή.

«Μας ήρθε μια πρόταση από ένα φιλικό μας ζευγάρι να πάμε, υπήρχε και ο χρόνος γιατί ο γιος μας, ο Ραφαήλ, ήταν πολύ μικρός. Τώρα δε θα έκανα αυτό το βήμα. Ήμουν έγκυος οπότε για ένα χρόνο θα ήμουν σίγουρα εκτός. Ο Νίκος ήθελε να ανοίξει τους ορίζοντές του. Οπότε το είδα σαν μια εμπειρία ζωής, παρά στο ότι φύγαμε. Ποτέ δεν είπαμε ότι κλείνουμε τις πόρτες στην Ελλάδα. Πήγαμε για ένα μικρό διάστημα, να δούμε τι γίνεται σε μια άλλη χώρα. Όταν η Ελπινίκη έγινε 4 ετών, και μετά από 4 χρόνια στην Αυστραλία, γυρίσαμε πίσω», περιέγραψε σχετικά με την απόφαση που είχαν πάρει με το σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη, να μεταναστεύσουν για κάποια χρόνια στην Αυστραλία.

Αναφερόμενη στη συνεργασία με τον Σταμάτη Κραουνάκη, σημείωσε: «Νομίζω ότι όλο αυτό είναι σταλμένο από το Θεό. Το 2005 που ήμουν στο Φως μαζί με το Νίκο είχε έρθει ο Σταμάτης να μας δει. Εκείνο το βράδυ είχα τραγουδήσει το “Αυτή η νύχτα μένει”. Την επόμενη ημέρα έλαβα μια πανέμορφη γλάστρα στο καμαρίνι μου, με κάρτα από το Σταμάτη που έλεγε “Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την υπέροχη βραδιά που μου χάρισες”. Στην αρχή νόμιζα ότι μου κάνει ο Νίκος πλάκα, γιατί ήξερε ότι θαυμάζω τον Σταμάτη. Πήγα στο καμαρίνι του λοιπόν και του είπα να σταματήσει την πλάκα, και εκείνος μου είπε ότι δεν έστειλε τίποτα. Την επόμενη μέρα με πήρε ο Γιώργος Νανούρης και μου είπε ότι ο Σταμάτης πέρασε πολύ ωραία και ότι θέλει να μου γράψει ένα τραγούδι. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου που με βρήκε πιο ώριμη και κατασταλαγμένη και κάναμε ένα υπέροχο τραγούδι με τον Σταμάτη, το “Βασανίζομαι”».

Μιλώντας τέλος για τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη, και τις προτάσεις που του έχουν γίνει για κάποια τηλεοπτικά concepts η ίδια είπε ότι «Πολλές φορές τον έχουν καλέσει για παρουσιάσεις και διάφορα παιχνίδια, όπως και εμένα. Μας φλερτάρει πολύ καιρό η τηλεόραση. Όταν μου είχε γίνει πρόταση για πρωινό ήταν κάτι που δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου. Ήταν το θέμα του χρόνου, μόλις είχα κάνει τον Ραφαήλ. Οπότε νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με το timing. Αν είσαι έτοιμος εκείνη τη στιγμή να δεχτείς όλο αυτό και αν σου ταιριάζει».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024