
Αχτσιόγλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα μαζί με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο
Η τομεάρχης οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα λέγοντας παράλληλα όχι στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια, χαρακτηρίζοντάς το βαθιά συντηρητικό.
Μία τρυφερή φωτογραφία δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook η Έφη Αχτσιόγλου μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Τζανακόπουλο λίγο πριν υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.
Η τομεάρχης οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα λέγοντας παράλληλα όχι στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια, χαρακτηρίζοντάς το βαθιά συντηρητικό.
Όπως αναφέρει:
«Λέμε όχι στο νομοσχέδιο για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια.
Ένα νομοσχέδιο βαθιά συντηρητικό, που παραγνωρίζει το συμφέρον του παιδιού προς όφελος μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.
Που προβλέπει οριζόντιες ρυθμίσεις εκεί όπου απαιτείται εξατομικευμένη κρίση με γνώμονα τις ανάγκες του παιδιού.
Που δεν αντιμετωπίζει το παιδί ως αυθύπαρκτη οντότητα αλλά σαν μήλο της Έριδος.
Λέμε όχι από σεβασμό στα δικαιώματα των θυμάτων οικογενειακής βίας.
Λέμε όχι με ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας».
- Τιτανικός: Αυτό είναι το αντικείμενο από το θρυλικό ναυάγιο που βγαίνει στο σφυρί για 500.000 ευρώ
- Υεμένη: Εκατοντάδες χιλιάδες Χούθι μαζεύτηκαν στη Σαναά διαδηλώνοντας υπέρ της Χεζμπολάχ
- Μαυροπάνος: Ομάδες της Premier League και της Bundesliga θέλουν τον Έλληνα διεθνή – Στη λίστα της Ντόρτμουντ
- Έκαναν ταχυδρομικές παραγγελίες ναρκωτικών από το εξωτερικό – Συνελήφθησαν 45χρονος και ένας ανήλικος
- Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε μια νέα κανονικότητα που δεν προμηνύει τίποτε καλό
- Ζοράν Μαμντάνι: Σνομπάρει Γουίντουρ και Μπέζος με ηχηρό όχι στο Met Gala – Ρίχνει το γάντι στην ελίτ

