Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο εφιάλτης κάθε γονιού: Η στιγμή που απαγωγέας αρπάζει 4χρονο από την κούνια του – Βίντεο σοκ

Ο εφιάλτης κάθε γονιού: Η στιγμή που απαγωγέας αρπάζει 4χρονο από την κούνια του – Βίντεο σοκ

Βρέθηκε νεκρό λίγες ώρες μετά...

Σοκάρει το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία 24ωρα και στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που ένας 18χρονος άνδρας αρπάζει ένα 4χρονο αγοράκι από το κρεβατάκι όπου κοιμάται, δίπλα στον δίδυμο αδελφό του, στην πόλη Ντάλας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με την Daily Mail το άτυχο παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο το πρωί του περασμένου Σαββάτου και οι Αρχές θεωρούν υπεύθυνο για την απαγωγή και τη δολοφονία του τον 18χρονο Ντάριν Μπράουν, ο οποίος και φαίνεται στο βίντεο.

Μάλιστα όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα o Μπράουν, που έχει ήδη συλληφθεί από τις Αρχές, επέστρεψε στο σπίτι αφού ο μικρός Κας Γκέρνον ήταν ήδη νεκρός, για να προσπαθήσει να αρπάξει και το αδελφάκι του, τον Κάρτερ.

Τα πλάνα από την κάμερα του συστήματος ασφαλείας δείχνουν τον 18χρονο να στέκεται πάνω από το ανυποψίαστο πλάσμα, που λίγο έλειψε να έχει την τραγική κατάληξη του αδελφού του.

Ευτυχώς ένας ήχος φαίνεται πως τρόμαξε τον Μπράουν, ο οποίος τράπηκε τελικά σε φυγή.

Ο απαγωγέας φαίνεται μάλιστα να γύρισε δύο ώρες αργότερα από την πρώτη απαγωγή, όταν το άψυχο κορμάκι του Κας Γκέρνον βρισκόταν ήδη πεταμένο σε έναν δρόμο στο Ντάλας! Ο ιατροδικαστής που είχε αναλάβει την εξέταση της σορού του μικρού Κας στο Ντάλας αποκάλυψε ότι ο θάνατός του προήλθε από πολλαπλές μαχαιριές.

Ο απαγωγέας

Τα δύο αδελφάκια βρίσκονταν υπό την φροντίδα μιας 39χρονης γυναίκας ονόματι Μόνικα Σέροντ, η οποία μένει στο συγκεκριμένο σπίτι μαζί με την οικογένειά της.

Η Σέροντ είναι η πρώην σύντροφος του βιολογικού πατέρα των διδύμων, και ανέλαβε την φροντίδα των παιδιών όταν εκείνος εξαφανίστηκε χωρίς καμία ενημέρωση τον περασμένο Μάρτιο.

Τα δύο αδελφάκια

Μάλιστα φαίνεται πως η Σέροντ γνώριζε τον απαγωγέα ως τον αδελφό ενός φίλου του μεγαλύτερου γιου της, αλλά δεν έχει την παραμικρή ιδέα γιατί ο έφηβος έβαλε στο στόχαστρο τα δίδυμα, όπως παραδέχτηκε η ίδια στην Daily Mail.

«Ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη ότι επέστρεψε για τον Κάρτερ» δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα. Η γυναίκα βρίσκεται ακόμα σε σοκ, και όπως εξήγησε στη Mail είδε αμέτρητες φορές το βίντεο προσπαθώντας να βρει μια εξήγηση, αλλά μάταια.

Η σορός του Κας εντοπίστηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί από μια γειτόνισσα που έκανε τη γυμναστική της. Η αστυνομία του Ντάλας δήλωσε ότι η μητέρα του αγοριού δεν είχε ιδέα ότι τα δίδυμα βρίσκονταν στο σπίτι της συντρόφου του πατέρα τους και ότι τα αναζητούσε το περασμένο διάστημα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024