Μεσανατολικό: Το Ισραήλ εξετάζει το ενδεχόμενο «εκεχειρίας»
"Εξετάζουμε το ζήτημα της πλέον κατάλληλης στιγμής για την κήρυξη εκεχειρίας", όμως "προετοιμαζόμαστε για πολλές ημέρες" στρατιωτικών επιχειρήσεων, σχολίασε Ισραηλινός αξιωματούχος.
Το Ισραήλ εξετάζει το ενδεχόμενο “εκεχειρίας”, δήλωσε σήμερα ανώτερος Ισραηλινός στρατιωτικός αξιωματούχος σε δημοσιογράφους, επισημαίνοντας ωστόσο παράλληλα ότι το εβραϊκό κράτος είναι έτοιμο για μια παράταση της επιχείρησης που ξεκίνησε πριν 10 ημέρες εναντίον της Λωρίδας της Γάζας.
“Εξετάζουμε το ζήτημα της πλέον κατάλληλης στιγμής για την κήρυξη εκεχειρίας”, όμως “προετοιμαζόμαστε για πολλές ημέρες” στρατιωτικών επιχειρήσεων, σχολίασε ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι το Ισραήλ εξετάζει αν η επιχείρησή του έχει “πετύχει τους στόχους της”.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.