Παναθηναϊκός: Η περίπτωση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξετάζεται σοβαρά
Ο σέρβος πρώην προπονητής του Ηρακλή και του ΑΠΟΕΛ αρέσει στους Πράσινους
Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό.
Εκτός από τα ονόματα που γράφτηκαν στο πράσινο ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες, άλλος ένας υποψήφιος ήρθε να προστεθεί στη λίστα.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτάθηκε στους ιθύνοντες του Τριφυλλιού και έχει βρει πολλούς υποστηρικτές.
Ο σέρβος πρώην προπονητής του Ηρακλή και του ΑΠΟΕΛ είναι μια περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά.
Θεωρείται ένας προπονητής που έχει δείξει έργο με τη δουλειά του στο Καυτατζόγλειο και στην Κύπρο, ενώ έχει καλά αποτελέσματα και στη Μέση Ανατολή.
Είναι σε παραγωγική ηλικία για την προπονητική, 58 ετών, ενώ είναι άριστος γνώστης και της ελληνικής πραγματικότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιοβάνοβιτς έχει συμπεριληφθεί στη shortlist των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και έχει πάρα πολλές πιθανότητες να πάρει τη δουλειά.
Ξεκίνησε την καριέρα του ως προπονητής το 2001 από τη Νίκη Βόλου και ένα χρόνο αργότερα συμφώνησε με τον Ηρακλή μέχρι το 2003.
Από εκεί κατέληξε στην Κύπρο ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ, όπου παρέμεινε δύο χρόνια (2003-05), μέχρι να γυρίσει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Παναχαϊκής (2005-06).
Η επιστροφή του στην Ελλάδα συνδυάστηκε με ένα χρόνο ξεκούρασης –μετά το τέλος του στην πελοποννησιακή ομάδα– και το 2007 αναλαμβάνει δεύτερη φορά τον Ηρακλή μέχρι το επόμενο έτος.
Από εκεί αναχωρεί ξανά για τη Λευκωσία, όπου υπογράφει ξανά με τον ΑΠΟΕΛ, στην πιο μακρά θητεία που είχε ως προπονητής (2008-13).
Τελευταίος του προορισμός ήταν τα ΗΑΕ και η Αλ Νάσρ, στην οποία παρέμεινε τρεις σεζόν (2013-16).
Είναι αξιομνημόνευτος στον φίλαθλο κόσμο ως ο τεχνικός που ηγήθηκε της μυθικής πορείας των «γαλαζοκίτρινων» στο UEFA Champions League της περιόδου 2011-12 και τα προημιτελικά της διοργάνωσης.
- Ηράκλειο: Άγρια δολοφονία 40χρονου για τα μάτια μιας γυναίκας – Τον μαχαίρωσαν και τον άφησαν αβοήθητο
- Sing for Greece 2026: Αυτοί είναι οι 7 που πέρασαν στον τελικό – Όλα όσα έγιναν στον Α’ Ημιτελικό
- Η πόρτα στα κλαμπ του Λονδίνου, ο στρίπερ Χάρι Πότερ και αλκοόλ απ’τα «μάτια» – Η άλλη ζωή της Μάργκο Ρόμπι
- Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική – Πού σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις
- Δημοσκόπηση: Τα σκάνδαλα «θυμώνουν» τους πολίτες – ΟΠΕΚΕΠΕ και ΓΣΕΕ στο προσκήνιο
- Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς 0-0: «Σφυροκόπημα» των Reds με 35 τελικές, αλλά…