Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την κατάθεση Καλογρίτσα

«Πόλεμος» ανακοινώσεων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την κατάθεση Καλογρίτσα

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα όσα είπε στην κατάθεσή του στη Βουλή ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ψευδομάρτυρας, Χρήστος Καλογρίτσας, συνεργάτης των Θεοδωρικάκου και Μητσοτάκη είναι το τελευταίο αποκούμπι της Ν.Δ.», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τα ερωτήματα που απηύθυνε νωρίτερα η ΝΔ στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για τα όσα υποστήριξε ο επιχειρηματίας στην κατάθεσή του στη Βουλή.

Η Κουμουνδούρου, με τη σειρά της, απαντώντας στην κατηγορία της ΝΔ, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «λειτουργούσε ως παρακράτος», επισημαίνει ότι «το κόμμα της διαφθοράς και της διαπλοκής, το κόμμα της Siemens, της Novartis, των Φουρθιώτιδων και των Λιγνάδιδων, ποντάρει τα πάντα στους ισχυρισμούς ενός επιχειρηματία που, με δικαστική απόφαση, οφείλει να επιστρέψει 3 εκατ. ευρώ και για αυτό κάνει τα πάντα για να το αποφύγει».

Και προσθέτει πως «έφθασε να αλλοιώσει τα πρακτικά της Επιτροπής, για να απαλείψει τις αντιφάσεις του ψευδομάρτυρά της».

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «τον Καλογρίτσα διαψεύδουν η Δικαιοσύνη, οι μάρτυρες υπεράσπισης, τα ντοκουμέντα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και οι ίδιες του οι αντιφατικές καταθέσεις. Τον διαψεύδει και ο ίδιος του ο γιος, Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, με την εγγυητική επιστολή των 8 εκατ. ευρώ, που κατέθεσε, και την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό».

Καλεί τη ΝΔ «να χαίρεται τον ψευδομάρτυρά της» και καταλήγει πως «αν ωστόσο η ΝΔ θέλει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί κάλλιστα να ρωτήσει ή τον κ. Μητσοτάκη ή το κατά δήλωσή του «παιδί» του κ. Καλογρίτσα, τον κ. Θεοδωρικάκο».

ΝΔ: Γιατί δεν του κάνετε μήνυση, αφού είναι ψευδομάρτυρας;

«Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τον μέχρι «χθες» δικό  του «καπετάνιο», κ. Καλογρίτσα, ψευδομάρτυρα, γιατί δεν προχωράει σε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του;», ρωτά την Κουμουνδούρου, με ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στα όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στη δική του ανακοίνωση.

Και καταλήγει: «Προφανώς, για το λόγο που όλοι καταλαβαίνουν…».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024