Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Τα Φιλαράκια» έρχονται και σε... κυβάκια

«Τα Φιλαράκια» έρχονται και σε… κυβάκια

Το «Friends: The Reunion» αναμένεται να είναι το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, ιδιαίτερα μετά τις αναβολές που είχε, λόγω του κοροναϊού. Με την ευκαιρία, η LEGO επέλεξε να δημιουργήσει μία νέα κατασκευαστική πρόκληση, στα γνωστά της πρότυπα: το «LEGO: Friends - The Apartments» (10292)

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς Τα Φιλαράκια είναι γεγονός.

Το «Friends: The Reunion» αναμένεται να είναι το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, ιδιαίτερα μετά τις αναβολές που είχε, λόγω του κοροναϊού.

Με την ευκαιρία, η LEGO επέλεξε να δημιουργήσει μία νέα κατασκευαστική πρόκληση, στα γνωστά της πρότυπα: το «LEGO: Friends – The Apartments» (10292).

Τώρα οι φανατικοί θαυμαστές της εμβληματικής τηλεοπτικής σειράς FRIENDS της Warner Bros. θα έχουν από 1ης Ιουνίου τη χαρά να αναδημιουργήσουν με κυβάκια τις αγαπημένες τους σκηνές, συμπεριλαμβανομένων των διαμερισμάτων στη Νέα Υόρκη των Monica, Rachel, Chandler και Joey.

View this post on Instagram

A post shared by LEGO (@lego)

Το σετ με 2.048 κυβάκια της γνωστής δανέζικης εταιρείας παιχνιδιών είναι πλήρες: περιλαμβάνει την κλασική στιγμή όταν η Monica έβαλε στο κεφάλι της τη γαλοπούλα που είχε ετοιμαστεί για το γεύμα της Ημέρας των Ευχαριστιών· τη στιγμή που οι Chanler και Joey είχαν ως μόνο έπιπλο ένα κανό· τη στιγμή που το κουκλόσπιτο της Phoebe πήρε φωτιά.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, δίνει στους θαυμαστές πραγματική αίσθηση του στούντιο όπου έγιναν τα γυρίσματα (με τα φώτα). Και επιτρέπει τη δημιουργία των διαμερισμάτων χωριστά ή όπως επικοινωνούν με τον διάδρομο.

Οι μικροσκοπικές φιγούρες όλης της παρέας εμφανίζονται με κάποια από τα πιο αξέχαστα συνολάκια τους:

η Rachel φοράει την εμβληματική πλισέ φούστα της, ο Ross το μάλλον πολύ στενό δερμάτινο παντελόνι του, η Monica προμοτάρει μια ποδιά. Η Phoebe, στο κλασικό λουκ της (εμπριμέ, με λουλούδια).

Ο Chandler, με κοστούμι και φανταχτερή ντιζαϊνάτη γραβάτα.

Ο Joey, να φορά όλα τα ρούχα του Chandler. Για πρώτη φορά παρούσα είναι και η Janice με ένα κλασικό κακόγουστο συνολάκι.

«Μετά την επιτυχία του σετ Central Park της LEGO Ideas, θελήσαμε να αναπτύξουμε άλλον ένα φόρο τιμής σε αυτό το εμβληματικό τηλεοπτικό show, εστιάζοντας στα διάσημα διαμερίσματα» είπε ο σχεδιαστής σετ της LEGO, Anderson Ward Grubb.

«Δουλέψαμε απευθείας από φωτογραφίες των σκηνικών της τηλεοπτικής παραγωγής ενώ είδαμε και ξαναείδαμε πολλά επεισόδια ώστε να αιχμαλωτίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες εμβληματικές στιγμές» εξήγησε.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024