Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γλυκά Νερά: Φτωχά τα ευρήματα DNA στο σπίτι - Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανατροπών

Γλυκά Νερά: Φτωχά τα ευρήματα DNA στο σπίτι – Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανατροπών

Φτωχά είναι τα ευρήματα των Αρχών από το σπίτι στα Γλυκά Νερά, με τα ερωτήματα για το στυγερό έγκλημα να επιμένουν.

Όσο περνάνε οι μέρες, το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, παραμένει ανεξιχνίαστο και τα ευρήματα από το σπίτι δεν έχουν βοηθήσει τις Αρχές όσο αναμενόταν.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο MEGA, επεσήμανε ότι  ενδεχομένως στην υπόθεση να παρουσιαστούν σημαντικές εξελίξεις το προσεχές διάστημα ή ακόμα και ανατροπές.

«Παρά την επισταμένη έρευνα των αστυνομικών δεν φαίνεται να έχουν βρεθεί στοιχεία από κάμερες και κινητά ή άλλα μέσα, που να δείχνουν την άφιξη, την εισβολή και την αναγνώριση των τριών τουλάχιστον κουκουλοφόρων, όπως έχει περιγραφεί από τον 32χρονο πιλότο» σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, τονίζοντας ότι τα ευρήματα από τη μεζονέτα που έμενε το ζευγάρι είναι λιγοστά.

«Η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά στοιχεία στο χώρο των ποινικών, όμως κατά τη διάρκεια της έρευνας έχει ληφθεί κατάθεση από ιδιώτη που δίνει και άλλες διαστάσεις στο δραματικό συμβάν» πρόσθεσε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα».

Τα επίμονα ερωτήματα

Παράλληλα, αρκετά είναι τα ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, όπως γιατί οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη στη σοφίτα της μεζονέτας πιέζοντας το κεφάλι της για 7-8 λεπτά, όταν έπειτα από 1-2 λεπτά πίεσης θα μπορούσε να έχει λιποθυμήσει και να μην αντιδρά, ενώ αυτό που επίσης εξετάζουν είναι ότι το θύμα -αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες- αντιστάθηκε στους κακοποιούς δεν φέρει καμία αμυχή ή σημάδι πάλης.

Επίσης οι αστυνομικοί διατυπώνουν το ερώτημα γιατί οι δράστες έδεσαν με σκοινί και μονωτική ταινία τον 32χρονο πιλότο και μόνο με τα ρούχα της την 20χρονη μητέρα, καθώς και για ποιο λόγο επέλεξαν να αφαιρέσουν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες που είχε στο σπίτι το ζευγάρι αντί να τις ξηλώσουν και να τις πάρουν μαζί τους.

Sports in

Διάλογος Αλαφούζου – Καρυπίδη: «Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει»

Έναν σύντομο διάλογο είχαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Θεόδωρος Καρυπίδης λίγο πριν μπουν στα γραφεία της ΕΠΟ για τη σύσκεψη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024