Στην Κάλυμνο θα μεταβεί αύριο, Πέμπτη 20 Μαΐου, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννη Κωτσιόπουλο και τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου.
Ευρεία σύσκεψη (08.30) θα πραγματοποιηθεί με συμμετοχή του Έπαρχου της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, Μανώλη Μουσελλή, του Δημάρχου Καλυμνίων, Δημήτρη Διακομιχάλη και όλων των συναρμόδιων τοπικών φορέων (Πυροσβεστικό Σώμα, Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα, Νοσοκομείο Καλύμνου κ.α.).
Σκοπός της επίσκεψης είναι η προσπάθεια στήριξης όλων των υγειονομικών υπηρεσιών
Την αποστολή θα συνοδεύει ειδική ομάδα διαχείρισης, αποτελούμενη από τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, Χρήστο Ροϊλό, τον Διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Πύρρο, τους Καθηγητές Λοιμωξιολογίας και μέλη της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, Θεοκλή Ζαούτη και Χαράλαμπο Γώγο, την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νοσηλευτικής και Πρόεδρο του Οργανισμού Διασφάλισης της Ποιότητας στην Υγεία Α.Ε. (ΟΔΙΠΥ Α.Ε.), Δάφνη Καϊτελίδου, καθώς και την Επίκουρη Καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας, Καρολίνα Ακινόσογλου.
Σκοπός της επίσκεψης είναι η προσπάθεια στήριξης όλων των υγειονομικών υπηρεσιών του νησιού, η διεξοδική ενημέρωση όλων των συναρμόδιων φορέων και ο βέλτιστος συντονισμός τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας, καθώς υπενθυμίζεται ότι η Κάλυμνος βρίσκεται σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων έως τη Δευτέρα, 24 Μαΐου.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα