Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Ξενοδόχος δίνει μπόνους στους υπαλλήλους που θα κάνουν το εμβόλιο

Κρήτη: Ξενοδόχος δίνει μπόνους στους υπαλλήλους που θα κάνουν το εμβόλιο

Μετά τον επιχειρηματία στη Βέροια, σειρά πήρε ένας ξενοδόχος στα Χανιά. Πως κατάφερε να πείσει τους υπαλλήλους του να κάνουν το εμβόλιο

Μετά τον επιχειρηματία στη Βέροια, σειρά πήρε ένας ξενοδόχος στα Χανιά, ο οποίος προχώρησε σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία. Αποφάσισε να δώσει κίνητρο στους εργαζόμενους του ξενοδοχείου του να εμβολιαστούν, δείχοντας έτσι ότι νοιάζεται για τους υπαλλήλους του όχι μόνο στα λόγια, αλλά και στην πράξη.

Ο κ. Γιώργος Δανδουλάκης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Alexandra Beach Resort στην Αγία Μαρίνα, μίλησε στο zarpanews.gr για αυτή του την πρωτοβουλία:

“Επειδή έχουμε εργαζόμενους που φοβούνταν να κάνουν το εμβόλιο, όχι αρνητές, απλά φοβούνταν να το κάνουν, τους είπα πως δεν πειράζει: όσοι δεν εμβολιαστούν θα έχουν τους μισθούς του 2019 – και δεν έχουμε κάνει καμιά μείωση. Αλλά αυτοί που θα εμβολιαστούν θα παίρνουν έξτρα 150 ευρώ κάθε μήνα για όλη τη σεζόν. Σας πληροφορώ ότι την επόμενη μέρα είχαν κλείσει όλοι ραντεβού, 50 άτομα.”

Σε παρόμοια κίνηση πριν δύο μέρες είχε προχωρήσει επιχειρηματίας στη Βέροια, ο οποίος αποφάσισε να δώσει μπόνους 300 ευρώ στους υπαλλήλους του ΚΤΕΟ που διατηρεί, σε εφάπαξ όμως χορήγηση.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024