Κούβα: Αλλοι 10 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο από την Covid 19
Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας στην Κούβα έχει φθάσει τους 814 νεκρούς επί συνόλου 125.511 μολύνσεων.
Το υπουργείο Υγείας της Κούβας ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 1.057 κρούσματα του SARS-CoV-2, ενώ 10 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν.
Εκστρατεία ανοσοποίησης
Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας έφθασε ως εδώ τους 814 νεκρούς επί συνόλου 125.511 μολύνσεων, κατά την ίδια πηγή.
Η πρωτεύουσα Αβάνα παραμένει επίκεντρο της πανδημίας, με 558 κρούσματα σε 24 ώρες και τον δείκτη επίπτωσης, παρότι μειώθηκε στα 442,8 κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους, να είναι ο υψηλότερος στη χώρα της Καραϊβικής.
Από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, το υπουργείο Υγείας διεξάγει εκστρατεία μαζικής ανοσοποίησης στην πρωτεύουσα με τα δύο πιο προχωρημένα υποψήφια εμβόλια που αναπτύχθηκαν εγχωρίως.
Πηγή: ΑΠΕ
- Η αλήθεια πίσω από το μέλι: Τι λέει η επιστήμη
- Ποιος θα καλλιεργεί αύριο; – Γερνούν οι αγρότες, αδειάζει η ύπαιθρος
- e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από σήμερα έως 5 Ιουνίου
- Δύο συνταγές για κέικ
- Αγίου Πνεύματος: Τι ισχύει για σούπερ μάρκετ, εμπορικά καταστήματα και δημόσιες υπηρεσίες
- Squat jumps: Οδηγός για αρχάριους
- Καιρός: Θερμοκρασίες έως 34 βαθμούς ανήμερα του Αγίου Πνεύματος – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- 100 χρόνια Μέριλιν Μονρόε – Ακόμη και τα εσώρουχα της στο σφυρί στην πιο ιδιωτική δημοπρασία όλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442