Σοκ με Σένκεφελντ: Χάνει σχεδόν όλη την προετοιμασία – πάει για στόπερ ο Παναθηναϊκός
Ο Μπαρτ Σένκεφελντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στην ποδοκνημική και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 2,5 με 3 μήνες απουσίας.
Μια χρονιά που δεν εξελίχθηκε καθόλου καλά για τον Μπαρτ Σένκεφελντ, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό αγωνιστικό, κλείνει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.
Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργείο για την αποκατάσταση της αστάθειας στην ποδοκνημική.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής του παίκτη στις προπονήσεις είναι 2,5 με 3 μήνες, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει είτε το μεγαλύτερο, είτε ολόκληρο το στάδιο της προετοιμασίας. Και σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμος στις 21 Αυγούστου όταν και θα ξεκινάει το επόμενο πρωτάθλημα.
Η εξέλιξη με τον Σένκεφελντ πιθανότατα να… βγάλει στην αγορά τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Διότι αν ο Ολλανδός μπει στις προπονήσεις στα τέλη Αυγούστου, θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει στο 100%. Και ο Παναθηναϊκός θα έχει ανάγκη από έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει τον ρόλο του βασικού στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς.
Πηγή: to10.gr
- Δημοσκόπηση: «Πληγώνουν» την κυβέρνηση οι κινητοποιήσεις των αγροτών – «Κομμένοι» δρόμοι, «κομμένα» ποσοστά
- Θρίλερ για ρωσικά δεσμευμένα κεφάλαια – Ευρωπαϊκή εμμονή, απρόσμενοι «αντάρτες» και ρωσικά «όπλα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!
- Νικ Κέιβ και Μπράις Ντέσνερ: Πρώτη φορά υποψήφιοι για Χρυσή Σφαίρα
- Οι δύο όψεις του Κόντε
- Δημοσκόπηση: Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν όλα τα κόμματα είχαν άλλον αρχηγό – Μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό

